yureksyz 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 4,770 En İyi Cevap 3 26 Ağustos 2020 #14 Burada korsana destek veriliyor mu?
Yasinn 80+ Silver Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 3,340 Dahası Reaksiyon skoru 2,363 İsim . 26 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: şu an varya bütün oyun yapımcılarının hakkını yiyorsun Devamı için tıklayın... Derdin ne, sanki tek ben oyun indiriyormuşum gibi konuşma ve sanane. Bu konuşma tarzını tercih ediyorsan cevabını alırsın. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 HayriPotter yazmış: Burada korsana destek veriliyor mu? Devamı için tıklayın... Sadece işlemci hakkında destek istedim, konu gerçekten çok uzadı.
Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: şu an varya bütün oyun yapımcılarının hakkını yiyorsun Devamı için tıklayın... Derdin ne, sanki tek ben oyun indiriyormuşum gibi konuşma ve sanane. Bu konuşma tarzını tercih ediyorsan cevabını alırsın. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 HayriPotter yazmış: Burada korsana destek veriliyor mu? Devamı için tıklayın... Sadece işlemci hakkında destek istedim, konu gerçekten çok uzadı.