Salim5820
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
Bu da ısınmasına sebep olabilir evetPowerboost falansa voltajı fazla verebilme ihtimali var.
Bu da ısınmasına sebep olabilir evetPowerboost falansa voltajı fazla verebilme ihtimali var.
a320m a pro msi
Aga benim islemcide r5 2600 ve full yukte 95 dereceleri giruruyor macun degistirdim suan mavi ekran verdi kapatip yeniden aactim pcyi. Suan sistem geri yukleme yapiyor. Kafayi yicem yardimci olurmusunuz sistemi yani topladim. Kasam da iyi gametech galaxy her yerinden hava alabiliyor. Bu islemci 1.1v 100watt guc cekti. Bana forumda iade et dediler ettim. Adamlar servise yollamis sıkıntı yok diyip yollamislar. Bende mx4 macunla az once taktim islemciyi test yaparken 88 derece de sistem mavi ekran verdi. Yardim edin Allah icin sistemi yeni topladim.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bunun 2019 editon olanını alın. Veya BarafS
Benle konuşma başlat, UV yapalımArkadaşlar işlemcim oyun oynarken olsun chrome da dolaşırken olsun 80-90 derecelere kadar çıkabiliyor kasanın ön kapağını söktüğüm zaman bu değerler 60-80 derece arasında değişebiliyor yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Kasa : Frisby Fc-9270G Venom 650W 80 Plus RGB 4 Fan
İşlemci : Ryzen 5 2600
Bazen fabrikadan sorunlu olabiliyorlar. Bende de vardı, garantiye gönderdim iade yaptılarAga benim islemcide r5 2600 ve full yukte 95 dereceleri giruruyor macun degistirdim suan mavi ekran verdi kapatip yeniden aactim pcyi. Suan sistem geri yukleme yapiyor. Kafayi yicem yardimci olurmusunuz sistemi yani topladim. Kasam da iyi gametech galaxy her yerinden hava alabiliyor. Bu islemci 1.1v 100watt guc cekti. Bana forumda iade et dediler ettim. Adamlar servise yollamis sıkıntı yok diyip yollamislar. Bende mx4 macunla az once taktim islemciyi test yaparken 88 derece de sistem mavi ekran verdi. Yardim edin Allah icin sistemi yeni topladim.
Aga ben sence garantiye mi yolliyim simdi. Adamlar zaten servise yollamislar. Test ok yazmis sdam yolladilar ama yine cok isiniyorBazen fabrikadan sorunlu olabiliyorlar. Bende de vardı, garantiye gönderdim iade yaptılar
Voltaj değerleri bios ta bu şekildeBu da ısınmasına sebep olabilir evet
Sistemi yeni açtım 5 dk oldu açalıbu konum biraz yardımcı olur belki![]()
R5 2600 4.0Ghz Mugen 5 Rev.B Oyun Strees Testi [RESİMLİ] | DonanımHaber Forum
Sistemim; İşlemci; AMD Ryzen5 2600 Anakart; Msi B450m mortar Ekran kartı; Msi Rtx 2060 Gaming Z PSU; SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold Kforum.donanimhaber.com
sogutucu belki tam oturmamıstır oturdu diyelim forumda 2-3 kişide aynı sorun vardı garanti kapsamında değişti ürünler sende aldıgın yerle görüş garantiye yollasınlar.Voltaj değerleri bios ta bu şekilde
Sistemi yeni açtım 5 dk oldu açalı
Bu sefer kasanın ön kapağını söküp 5 dakika daha bekledim 10 derece kadar düştüsogutucu belki tam oturmamıstır oturdu diyelim forumda 2-3 kişide aynı sorun vardı garanti kapsamında değişti ürünler sende aldıgın yerle görüş garantiye yollasınlar.
hacım 1.175v ile okadar sıcak calısmaması lazım onu garantiye yolla bariz işlemcide sorun vardır.Bu sefer kasanın ön kapağını söküp 5 dakika daha bekledim 10 derece kadar düştü
şuan 45 - 55 derece arası oynuyorhacım 1.175v ile okadar sıcak calısmaması lazım onu garantiye yolla bariz işlemcide sorun vardır.
aklıma gelmişken hiç bios güncellemesi yapmadım o da etki ediyor olabilir mi?hacım 1.175v ile okadar sıcak calısmaması lazım onu garantiye yolla bariz işlemcide sorun vardır.
olabilir denemekten zarar gelmez. bence guncelle biosu belki çözer.şuan 45 - 55 derece arası oynuyor
aklıma gelmişken hiç bios güncellemesi yapmadım o da etki ediyor olabilir mi?
Bios güncellemesi yaptım, yaklaşık yarim saat GTA 5 oynadım ayarlar yüksek ve üstü, işlemci sıcaklığı baslarda 70 derece falandı sonra 55 sabitlendi ekran kartı da genel olarak 60-80 derece arası bir sıcaklıkta dolaştı, fps değerlerim ise genel olarak 80 in üstündeydiolabilir denemekten zarar gelmez. bence guncelle biosu belki çözer.
Ha bu arada kasanın ön kapağı açık bir şekilde oynadım hava akışı olabilmesi içinBios güncellemesi yaptım, yaklaşık yarim saat GTA 5 oynadım ayarlar yüksek ve üstü, işlemci sıcaklığı baslarda 70 derece falandı sonra 55 sabitlendi ekran kartı da genel olarak 60-80 derece arası bir sıcaklıkta dolaştı, fps değerlerim ise genel olarak 80 in üstündeydi