Neler Yeni

Yardım CPU Ani ısınma sorunu (Laptop)

omertr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer İkizoğlu
HP victus 16 d-1023nt laptopa sahibim, i5 12500H işlemcim var son zamanlarda şöyle bir sorun olduğunu farkettim. Boştayken sorun yok ortalama 40 derece falan oluyor ama oyuna girince hızlı bir şekilde videodaki gibi oluyor bu konu hakkında fikriniz var mıdır?

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
HP victus 16 d-1023nt laptopa sahibim, i5 12500H işlemcim var son zamanlarda şöyle bir sorun olduğunu farkettim. Boştayken sorun yok ortalama 40 derece falan oluyor ama oyuna girince hızlı bir şekilde videodaki gibi oluyor bu konu hakkında fikriniz var mıdır?

Macun ısı aktarımı yapmıyor gibi görünüyor. Bakım yaptınız mı? Ya macun leş yada fanlar'ın dönüşünde sorun var. Hava akışını kontrol etmek gerek.

omertr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer İkizoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun ısı aktarımı yapmıyor gibi görünüyor. Bakım yaptınız mı? Ya macun leş yada fanlar'ın dönüşünde sorun var. Hava akışını kontrol etmek gerek.
Birkaç ay önce macunu bir arkadaşım yenilemişti ilk kez aldığımdan beri, alalı 2 seneye yakın oluyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
killer penguin
Omen kurulumu sonrası fanları maximum hıza çıkartabilirsin ve çekirdek sayısını msconfig den ayarlamadıysan onu düzeltebilirsin belki yardımı dokunabilir

omertr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer İkizoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omen kurulumu sonrası fanları maximum hıza çıkartabilirsin ve çekirdek sayısını msconfig den ayarlamadıysan onu düzeltebilirsin belki yardımı dokunabilir
Benim işlemci 12 çekirdek neye göre ayarlamam gerekiyor?

Top Bottom