Kievdanimarks
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Cpu kendi kendine bi anda yükseliyor görev yöneticisini açtığım anda düşüyor bir virüs mü var sebebi nedir ne yapmalıyım
formatsız bir çözümü yok mudur hocam pc çok dolu bilgilerleSanırım Bilgesayarına Virüs girmiş genelde görev yöneticisine girdiğin zaman hemen virüs olan program kendini kapatıyor belli olmasın diye.
PC ye Format atın düzelir büyük ihtimalle.
nereden yaptınız hocam önerdiğiniz uygulama var mı?Tam tarama yapın virüs gözükürse kaldırırsınız ben öyle yapmıştım düzeldi
Bilgileri flash gibi benzeri bir şeye atın öyle format atın.formatsız bir çözümü yok mudur hocam pc çok dolu bilgilerle
Direk windowsunkinden yaptım ama tam tarama yaninereden yaptınız hocam önerdiğiniz uygulama var mı?
yükledim hocam 26 tane tehdit buldu çözdü sanırım umarım olmuşturMalwarebyes ile tam tarama çözer . minning virüsü girmiş.
sonuç verecekse sürsün hocam teşekkür ederimDirek windowsunkinden yaptım ama tam tarama yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun sürer biraz
hocam söylemesi güzelde öyle değil maalesef18 saat tam tarama yapacağına 5 dakikada format at. Bilgilerim dediğini de interneten indirirsin tekrar.
Yeniden baslat tekrar tam tarama yap bulmazsa duzelmistir.yükledim hocam 26 tane tehdit buldu çözdü sanırım umarım olmuştur
sonuç verecekse sürsün hocam teşekkür ederim
hocam söylemesi güzelde öyle değil maalesef![]()
Çözdüyseniz ne mutlu hocamyükledim hocam 26 tane tehdit buldu çözdü sanırım umarım olmuştur
sonuç verecekse sürsün hocam teşekkür ederim
hocam söylemesi güzelde öyle değil maalesef![]()
dediğinizi yaptım şimdi 0 demekte ve arka planda normal şekilde çalışıyor teşekkür ederim hocamYeniden baslat tekrar tam tarama yap bulmazsa duzelmistir.
Teşekkür ederim hocam desteğiniz içinÇözdüyseniz ne mutlu hocam