Neler Yeni

Cpu kullanımı 100 diyor

Koray01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray
Merhabalar cpu kullanımı 100 diyor oyuna girdiğimde fps 120 den 50 ye düşüyor 1k para verip termal macun ve bakım yaptırdım baya araştırdım performansa çektim ayarları hâla düzelmedi

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 33

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat
işlemler kısmından hangi uygulamanın cpu kullandığına bakar mısın?
1733613683018.png

bu şekilde

Koray01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yukarıda %88 cpu yazıyor oraya tıklarsan en çok kullanan en üstten alta sıralanacak o şekilde tekrar atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birtane uygulama %66 kullanıyordu sildim onu 20 ye indi

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 24
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat
Yukarıda gözüken atructis service olanı diyorsan o bir trojan virüs. Kısa bir araştırma ile kolayca sen de bulabilirsin. Onu bilgisayardan tamamen silmen lazım yoksa kullanım sürekli yüksek olur. Antivirüs ile kaldırabilirsin eğer yapamazsan temizinden bir format at

Koray01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıda gözüken atructis service olanı diyorsan o bir trojan virüs. Kısa bir araştırma ile kolayca sen de bulabilirsin. Onu bilgisayardan tamamen silmen lazım yoksa kullanım sürekli yüksek olur. Antivirüs ile kaldırabilirsin eğer yapamazsan temizinden bir format at
Onu sildimde fayda etmedi oynadığım oyun %66 cpu kullanıyormış diğer şeylerde windowsun kendi şeyi yüzde 2li 3lü şeyler az buçuk para var sistemin neresini değiştirsem sorun çözülür

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 17

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Kadir
Onu sildimde fayda etmedi oynadığım oyun %66 cpu kullanıyormış diğer şeylerde windowsun kendi şeyi yüzde 2li 3lü şeyler az buçuk para var sistemin neresini değiştirsem sorun çözülür
dostum virüse yakalanmışsın sen her ne kadar silsende o bilgisayardadır en mantıklısı format

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat
Görev listesinden silsen bile arkada tekrar açılır o virüs. Kökünü kazıman gerekiyor işlemcinin rahatlaması için. Kaspersky antivirüs ile temizlemeyi dene olmazsa format at. Bir virüs için sistemde değişiklik yapmak saçma ve mantıksız olur. Oyunların %66 cpu kullanması normal bir durum virüs ile aynı anda çalıştığı için %100 yüke giriyor cpu

TahinPekmez

80+ Silver
işlemci boşta tam kullanıyorsa aklina hemen virüs gelsin. hard format at. sürücüleri silip, bicimlendirmen gerekiyor. en guzeli bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,238
Son üye
mgkhn
Top Bottom