200-300 arası değişiyorkaç fps alıyorsun peki bu değerlerde ?
240peki monitörünüz kaç hz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de sistem özeliklerini yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabilirim
yani dostum 240fps in üstünde bi değer istiyorsan biraz gereksiz sonuçta 240 hz monitörün var bu yüzden de 240fps in üstünde alsanda bir şey değişmez şöyle örnek vereyim 240hz monitörün var ama 300 fps alıyorsun ama 240 fps olarak görüceksin daha üstünü görmen için daha yüksek hz li monitöre ihtiyacın var240
2070super ve i5 10600 var
ekran kartı sıcaklıgı 55 falandı
illa ki ben fps i mi artırmak istiyorum dersen anakart modelini de söylersen bios tan ayar yaparak yardımcı olabilirim240
2070super ve i5 10600 var
ekran kartı sıcaklıgı 55 falandı
200 ün altına düşüyor bazı durumlarda ondan söylemiştim anakartım bm460proyani dostum 240fps in üstünde bi değer istiyorsan biraz gereksiz sonuçta 240 hz monitörün var bu yüzden de 240fps in üstünde alsanda bir şey değişmez şöyle örnek vereyim 240hz monitörün var ama 300 fps alıyorsun ama 240 fps olarak görüceksin daha üstünü görmen için daha yüksek hz li monitöre ihtiyacın var
illa ki ben fps i mi artırmak istiyorum dersen anakart modelini de söylersen bios tan ayar yaparak yardımcı olabilirim
bios tan ramlerin mhz sını yükseltebilirsin eğer ki ramlerin soğutması iyi ise eğer iyi değilse hiç girişme derim veya xmp de açabilirsin oda bir tık performansını artırır sonrasında bıos tan resizebar ı açmanı tavsiye ederim oda fps ıne katkıda bulunur eğer anakartın destekliyorsa tabi200 ün altına düşüyor bazı durumlarda ondan söylemiştim anakartım bm460pro
tamamdır teşekkürlerbios tan ramlerin mhz sını yükseltebilirsin eğer ki ramlerin soğutması iyi ise eğer iyi değilse hiç girişme derim veya xmp de açabilirsin oda bir tık performansını artırır sonrasında bıos tan resizebar ı açmanı tavsiye ederim oda fps ıne katkıda bulunur eğer anakartın destekliyorsa tabi
anladım şimdi biosu denicem bişuanlık aklıma gelenler bunlar ama internetin yeteri kadar hızlı değilse sistemi yine düşük kulanıp fps in düşük olabilir
ramlerin soğutması iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim oyunda ısınıp ısınmadıgını bilmiyorumbios tan ramlerin mhz sını yükseltebilirsin eğer ki ramlerin soğutması iyi ise eğer iyi değilse hiç girişme derim veya xmp de açabilirsin oda bir tık performansını artırır sonrasında bıos tan resizebar ı açmanı tavsiye ederim oda fps ıne katkıda bulunur eğer anakartın destekliyorsa tabi
Ram ın disinda sogutma ped leri olur onlar mevcut mu ve kalitesi de tabikide onemlianladım şimdi biosu denicem bi
ramlerin soğutması iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim oyunda ısınıp ısınmadıgını bilmiyorum