Bios'dan voltajı düşüyorsun, bazen FPS artırmakta.UV ne demek oluyo?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapılıyo performan kayıbı oluyor mu fps düşüşü falan
Her işlemcide var o, turbo boost. CPB kapatılırsa temel hızına düşüyor.Ayrıca şöyle bir olay da var. İşlemcinin hızını stok halindeki gibi yapın. Kendi otomatik düşürüp yükseltebiliyor hızı bu da OC'a giriyor. Soğutmasız da OC zararlı.
Voltaj düşürerek sıcaklık düşürmek. İyi bir silikon ile UV+OC yapabilirsiniz.UV ne demek oluyo?
hic oc yapmadım zaten 1 hafta önce aldım hiç bir hafta da olmadıAyrıca şöyle bir olay da var. İşlemcinin hızını stok halindeki gibi yapın. Kendi otomatik düşürüp yükseltebiliyor hızı bu da OC'a giriyor. Soğutmasız da OC zararlı.
Şu zamana kadar yanlış yapmışım. CBP nasıl kapatılıyor hocam hayatımda ilk defa duyuyorum da?Bios'dan voltajı düşüyorsun, bazen FPS artırmakta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her işlemcide var o, turbo boost. CPB kapatılırsa temel hızına düşüyor.
Anakarta göre değişir.Şu zamana kadar yanlış yapmışım. CBP nasıl kapatılıyor hocam hayatımda ilk defa duyuyorum da?
Kapatırsan performans'ın düşer, undervolt yapman en iyisi. Core Performance Boost ayarını kapatınca CPB kapanıyor.Şu zamana kadar yanlış yapmışım. CBP nasıl kapatılıyor hocam hayatımda ilk defa duyuyorum da?
peki bu değerler işlemciyi kötü yönde etkilemez mi bütçem 350 400 civarı
Ben hem UV yapıp hem de manuel olarak hızını stok hıza sabitliyordum.Kapatırsan performans'ın düşer, undervolt yapman en iyisi. Core Performance Boost ayarını kapatınca CPB kapanıyor.
SE 224 ve SE 234'ü unutmuşsun.Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.comSilverStone AR12-RGB Intel & AMD Uyumlu, 4pin RGB PWM Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-AR12-RGB) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }...www.teknobiyotik.comTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.comSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHEPSİ İYİDİR HANGİSİNİ ALIRSAN AL PİŞMAN ETMEZ ÜZMEZ MUTLU EDER FARK OLURCOOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-212A-20PD-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Caps?HEPSİ İYİDİR HANGİSİNİ ALIRSAN AL PİŞMAN ETMEZ ÜZMEZ MUTLU EDER
Onu yapmana gerek yok, UV yap yeter.Ben hem UV yapıp hem de manuel olarak hızını stok hıza sabitliyordum.
undervolt mu yapayım sıcaklık düşsün diye?Kapatırsan performans'ın düşer, undervolt yapman en iyisi. Core Performance Boost ayarını kapatınca CPB kapanıyor.