Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Evet, anakartın nedir?undervolt mu yapayım sıcaklık düşsün diye?
Evet, anakartın nedir?undervolt mu yapayım sıcaklık düşsün diye?
değil voltaj düşürMesaj otomatik birleştirildi:
aynen valorant oynarken çektim
Evet. Ya da soğutucu al. Yani ben UV yaptığımda aradaki fark cidden çoktu.undervolt mu yapayım sıcaklık düşsün diye?
tamamdır çok teşekkür ederim bunlardan birini yakın zamanda alıcam peki sıvı soğutmamı almalıyım yoksa bunlar yeter miArctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.comSilverStone AR12-RGB Intel & AMD Uyumlu, 4pin RGB PWM Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-AR12-RGB) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }...www.teknobiyotik.comTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.comSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHEPSİ İYİDİR HANGİSİNİ ALIRSAN AL PİŞMAN ETMEZ ÜZMEZ MUTLU EDER FARK OLURCOOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-212A-20PD-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Evet ben sizin voltaj ayarınızda yardımcı olurum. Ryzen Master'in son sürümünü kurup şunu yapın.undervolt mu yapayım sıcaklık düşsün diye?
fp olarak efsane ürün iş görür alınır neden önermiyosunuz ?Caps?
Freezer 34 önermiyorum.
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX AnakartEvet, anakartın nedir?
Efsane falan değil. SE 234 daha iyi. Üstelik de ARGB.efsane
SE 224XT RGB veya SE234XT RGB bakın, dediklerim daha iyi.tamamdır çok teşekkür ederim bunlardan birini yakın zamanda alıcam peki sıvı soğutmamı almalıyım yoksa bunlar yeter mi
anladım çok teşekkür ederimSE 224XT RGB veya SE234XT RGB bakın, dediklerim daha iyi.
Güzel, Bios'dan CPU CORE VOLTAGE kısmına gelip Override mode yapıyorsun, büyük ihtimalle 1.352V olarak gelecektir bunu 1.300V veya 1.275V yapabilirsin belki 1.100V'da yapabilirsin.MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
bunlarda alınırSE 224 ve SE 234'ü unutmuşsun.
tamamdır peki bu oyunlarda fps kayıbına neden olur muGüzel, Bios'dan CPU CORE VOLTAGE kısmına gelip Override mode yapıyorsun, büyük ihtimalle 1.352V olarak gelecektir bunu 1.300V veya 1.275V yapabilirsin belki 1.100V'da yapabilirsin.