Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Sadece 224 veya 234 alınmalı.bunlarda alınır
Sadece 224 veya 234 alınmalı.bunlarda alınır
Ama soğutucum stok. Sabitlemezsem sıkıntı çıkmaz mı?Onu yapmana gerek yok, UV yap yeter.
deniyorum şimdiGüzel, Bios'dan CPU CORE VOLTAGE kısmına gelip Override mode yapıyorsun, büyük ihtimalle 1.352V olarak gelecektir bunu 1.300V veya 1.275V yapabilirsin belki 1.100V'da yapabilirsin.
Olmaz, @5x_d4emon yardımcı olur ince voltajlardan anlıyor.tamamdır peki bu oyunlarda fps kayıbına neden olur mu
@5x_d4emon İnce ayarlarda yardımcı olur.deniyorum şimdi
hepsini mi yapmam gerekiyor alta birçok yazı var yoksa sdece fotoğraftakini yapsam yeterli miEvet ben sizin voltaj ayarınızda yardımcı olurum. Ryzen Master'in son sürümünü kurup şunu yapın.
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
fps etki etmeyecekse yapayım onu yaptıktan sonra bide fan alırım tam düşürürümOlmaz, @5x_d4emon yardımcı olur ince voltajlardan anlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@5x_d4emon İnce ayarlarda yardımcı olur.
FPS etki etmez çok düşürmediğin sürece.hepsini mi yapmam gerekiyor alta birçok yazı var yoksa sdece fotoğraftakini yapsam yeterli mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps etki etmeyecekse yapayım onu yaptıktan sonra bide fan alırım tam düşürürüm
kaça kadar düşüreyim bidee biosa girdikten sonra ne yapacaktım?FPS etki etmez çok düşürmediğin sürece.
Rehberde anlatılıyor.hepsini mi yapmam gerekiyor alta birçok yazı var yoksa sdece fotoğraftakini yapsam yeterli mi
tamamdır çok teşekkür ederimRehberde anlatılıyor.
Yaptıktan sonra bana atın, voltaj ayarlamaları yapalım. Ryzen Master kurulu iken yapmaya özen gösterin.tamamdır çok teşekkür ederim
peki silikon ne oluyor?Rehberde anlatılıyor.
tamam teşekkür ederimYaptıktan sonra bana atın, voltaj ayarlamaları yapalım. Ryzen Master kurulu iken yapmaya özen gösterin.