cpu sıcaklığı ve gpu sıcaklığı

BeratUzd

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba, ben AMD Ryzen 5 3500X ve Palit RTX 2060 Dual kullanıyorum
Oynadığım oyun Resident Evil 2 remake, en yüksek ayarlarda oynuyorum, işlemcim 75 85 arası bazenleri 87-89 oluyor ama 1 saniyeliğine, GPU ise 65 74 arası, sizce iyi değerler mi?
Lol de ise en yüksek te 77 85 arası alıyourm 87 lere cıkıyor 1 saniyeliğine ama 80 lerde dolaşıyor genellikle
bir de işlemci sıcaklığını boşta ölçmek istiyom onu nasıl yapıcam?

Bence normal gibi kasanda hava akışı nasıl ama? kasa konumu nerde? Kasan ne bunlar da etkiler
gamegaraj kasası bulunduğum yer izmir sabah 35 akşam 30 derece sıcak oda pencerenin yanında ama pencere açık değil kasa hava akışı bi fanların bulunduğu ve üstten çıkış var nasıl

Stok fan mı var?

gamegaraj kasası bulunduğum yer izmir sabah 35 akşam 30 derece sıcak oda pencerenin yanında ama pencere açık değil kasa hava akışı bi fanların bulunduğu ve üstten çıkış var nasıl
Odan sıcak o etkiler biraz ama gamegaraj kasası birkaç tane var bildiğim+ pencere yanı derken aşağıda mı yukarıda mı kasa aşağıda genelde bir tık daha sıcak olur ve toz olur

80 derece ve üzeri sıcaklılar asla normal değil.
Bu sıcaklıkları normalleştirmeninde kimseye faydası olmadığı gibi büyük zararı var!
80 dereceye ulaşan bir gpu varsa, kart üzerindeki vrm ler 90-95, vmem 100 derece ve üzerini görecektir bu tarz kartların uzun kullanımından bahsedilemez!

Bu sıcaklıkları normalleştirmeninde kimseye faydası olmadığı gibi büyük zararı var!
80 dereceye ulaşan bir gpu varsa, kart üzerindeki vrm ler 90-95, vmem 100 derece ve üzerini görecektir bu tarz kartların uzun kullanımından bahsedilemez!
Aga gpu 80i bulmuyor

ekran kartı hiç bir zaman 80 olmadı 74 te kaldı ama cpu 80 lerde dolaşıyor 1 2 saniyeliğine 85 oluyor

Geri