cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8 dakika oldu.Evet dostum 75-78 derece arasında ve bu değerler güzel
Kaç dakika test ettin ?
8 dakika oldu.Evet dostum 75-78 derece arasında ve bu değerler güzel
Kaç dakika test ettin ?
Stok fana göre güzel sonuçlar. Termal macunun ne ?8 dakika oldu.
Stok fan değil ki, Deep Cool Gammaxx L120 V2 RGB 120mm Sıvı CPU Soğutucu kullanıyorum ve hazır sistem aldığım için termal macun hakkında bir fikrim yok.Stok fana göre güzel sonuçlar. Termal macunun ne ?
120 mm lik sıvı soğutma zaten pek de verimli olmuyor , Bu testte 85 üstü fazla.Stok fan değil ki, Deep Cool Gammaxx L120 V2 RGB 120mm Sıvı CPU Soğutucu kullanıyorum ve hazır sistem aldığım için termal macun hakkında bir fikrim yok.
Hocam peki 240 mm geçeyim mi gerek var mı sence ? Sistemi alalı daha 1-2 ay oldu, zamanla daha çok ısınır diye düşünüyorum üstelik yaz ayına da giriyoruz.120 mm lik sıvı soğutma zaten pek de verimli olmuyor , Bu testte 85 üstü fazla.
Değerleriniz gayet güzel.
2.elden 400tl'ye falan satıp PF240 alabilirsen gayet güzel olur.Hocam peki 240 mm geçeyim mi gerek var mı sence ? Sistemi alalı daha 1-2 ay oldu, zamanla daha çok ısınır diye düşünüyorum üstelik yaz ayına da giriyoruz.
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için, en iyi cevap olarak raporladım.2.elden 400tl'ye falan satıp PF240 alabilirsen gayet güzel olur.
Rica ederim hocam , çok teşekkür ederimTeşekkür ederim hocam yardımlarınız için, en iyi cevap olarak raporladım.
Çok fazla yardımınız dokundu hocam, asıl ben teşekkür etmeliyim.Rica ederim hocam , çok teşekkür ederim