bana beko derler 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,525 En İyi Cevap 2 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 VitoScaletta yazmış: hddtune da quick scan yapmayın %100 sorun gözükmez Devamı için tıklayın... Belirttim hocam HD Tune yazısında.
VitoScaletta yazmış: hddtune da quick scan yapmayın %100 sorun gözükmez Devamı için tıklayın... Belirttim hocam HD Tune yazısında.
Mamyy 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 3,046 1 Şubat 2021 #15 SepuLtura -ß- yazmış: DirectX sürümüyle alakalı bir durum diye biliyorum. Fotoğraf temsili bu arada. Devamı için tıklayın... bende 9 o zaman eğer yükseltirsem fps artma durumu olur mu ?
SepuLtura -ß- yazmış: DirectX sürümüyle alakalı bir durum diye biliyorum. Fotoğraf temsili bu arada. Devamı için tıklayın... bende 9 o zaman eğer yükseltirsem fps artma durumu olur mu ?
bana beko derler 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,525 En İyi Cevap 2 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 MisakiTaro yazmış: Benim HCI Memtest ve TM5 yazılımlarım OC sonrası test yapmak için daha ideal. Devamı için tıklayın... Liste uzar gider, ben aklıma gelenleri yazdım. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Şubat 2021 Mamyy yazmış: bende 9 o zaman eğer yükseltirsem fps artma durumu olur mu ? Devamı için tıklayın... Bilgim yok. Neyi yükseltiyorsun tam olarak?
MisakiTaro yazmış: Benim HCI Memtest ve TM5 yazılımlarım OC sonrası test yapmak için daha ideal. Devamı için tıklayın... Liste uzar gider, ben aklıma gelenleri yazdım. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Şubat 2021 Mamyy yazmış: bende 9 o zaman eğer yükseltirsem fps artma durumu olur mu ? Devamı için tıklayın... Bilgim yok. Neyi yükseltiyorsun tam olarak?