CPU Sıcaklık Kaç Derece Olmalı?

Yusuf Sng

80+
Reaksiyon skoru
92
CPU Sıcaklık Kaç Derece suan ben bu konulardan anlamıyorum ama laptop baya sıcak CPU thermommetre yükledim baktım anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    15.3 KB · Hit: 157
90 üstü sıkıntı diye biliyorum ama ben 80 üstünü görürse kasanın yan temper camını açmayı tercih ediyorum. Zaten 80 üstünü görmedim hiç.

90 üstü sıkıntı diye biliyorum ama ben 80 üstünü görürse kasanın yan temper camını açmayı tercih ediyorum. Zaten 80 üstünü görmedim hiç.
Normalde 90 yüksek ama Laptop olduğu için 90 aşırı yüksek sayılmaz.

Normalde 90 yüksek ama Laptop olduğu için 90 aşırı yüksek sayılmaz.
Laptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .

Laptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .
hocam pc acdıgımdan beri fan calısmıyor

Bendeki laptop 105 e kadar dayanıyordu. Ordan örnek alarak yazdım.

Hocam arkadaş belirtmiş sistem laptop diye ne tamperli camından bahsediyorsunuz?

85 dereceye kadar kabul edilebilir 85 derecenin üstü sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri