sıcaklığı düşürmek için alternatif düşün 90 üstünde yorma sıkıntı olur. Riske atılacak zamanda değiliz her şey pahalı.hocam suan 92 derecede birsey olurmu
Normalde 90 yüksek ama Laptop olduğu için 90 aşırı yüksek sayılmaz.90 üstü sıkıntı diye biliyorum ama ben 80 üstünü görürse kasanın yan temper camını açmayı tercih ediyorum. Zaten 80 üstünü görmedim hiç.
Laptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .Normalde 90 yüksek ama Laptop olduğu için 90 aşırı yüksek sayılmaz.
hocam pc acdıgımdan beri fan calısmıyorLaptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .
Bendeki laptop 105 e kadar dayanıyordu. Ordan örnek alarak yazdım.Laptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .
Bakım yapıp, Termal macun yenileyebilirsiniz.hocam suan 92 derecede birsey olurmu
Hocam arkadaş belirtmiş sistem laptop diye ne tamperli camından bahsediyorsunuz?90 üstü sıkıntı diye biliyorum ama ben 80 üstünü görürse kasanın yan temper camını açmayı tercih ediyorum. Zaten 80 üstünü görmedim hiç.