Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Başka önerin var mı dostum peki bu fiyat bandında?pearless assasin daha iyi tabii ki onu alabilirsiniz direkt
frost commander en tepe seviye modelBaşka önerin var mı dostum peki bu fiyat bandında?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu
bu modele ne diyorsun ?
para varsa + kasana sığıyorsa frost commanederSon bir sorum olacak video editörüm ve arada cs giriyorum edit programları ağır bir tık sen olsan hangisini seçerdin ?
işlemci ne?Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Başka öneriniz varsa yazın lütfen! Am4 sistememim.
Ryzen 5 5600X için üçüncü seçenek olarak Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucusunu da değerlendirebilirsin.işlemci ne?
kasa?Ryzen 5 5600X için üçüncü seçenek olarak Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucusunu da değerlendirebilirsin.
kasaya sığıyor o dert değil epey büyükkasa?
phantom spiritinde commander ile çok farkı yok ama commander 1 tık daha iyiFrost commander diğer iki modelden de üstün hatta aralarında phantom spirit var.
1 2 derece var ama fanlar 14cm daha sessiz çalışıyor.phantom spiritinde commander ile çok farkı yok ama commander 1 tık daha iyi