Crack indirirken virüsten korunmak kolaydır, Kaspersky indirip kurarsan kolay kolay bilgisauarıjavirüs bulaşmaz, zaten her crack'te virüs olucak diye bişey yok. Ama tabii ki crack hiç bir zaman önermiyorum.İnternetten crack oyun indirirken hangi siteleri önerirsiniz ve zip dosyasını taramak için hangi antivirüs programını önerirsiniz ve tabikide crack oyun indirmek zararlı mıdır yukarda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra.
Belli siteler var. Buradan o sitelerin ismimi söylemem yasak.İnternetten crack oyun indirirken hangi siteleri önerirsiniz ve zip dosyasını taramak için hangi antivirüs programını önerirsiniz ve tabikide crack oyun indirmek zararlı mıdır yukarda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra.
Bir yazılımın normal çalışma prensibini değiştiren her türlü yazılım/program virüstür. Kısaca her crack aslında kendince virüstür. Size zararı olmayabilir fakat ilgili uygulamanın çalışmasını değiştirdiği için virüs kategorisinde değerlendirebiliriz rahatlıkla.Crack indirirken virüsten korunmak kolaydır, Kaspersky indirip kurarsan kolay kolay bilgisauarıjavirüs bulaşmaz, zaten her crack'te virüs olucak diye bişey yok. Ama tabii ki crack hiç bir zaman önermiyorum.
2-3 büyük crack sitesi var zaten. İsimlerini paylaşmam uygun olmaz ama biraz araştırırsan bulabilirsin. Hepsinin kendine özel avantajları var. Kimisi gereksiz dosyalardan arındırılmış, kimisi tüm dosyalarla yayımlanan kimiside ultra sıkıştırılmış şekilde indirilebilir. İndirilmesini öneriyor muyum? Hayır, önermiyorum.İnternetten crack oyun indirirken hangi siteleri önerirsiniz ve zip dosyasını taramak için hangi antivirüs programını önerirsiniz ve tabikide crack oyun indirmek zararlı mıdır yukarda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra.
Haklı olabilirsiniz tabii derinlemesine bilmiyorumBir yazılımın normal çalışma prensibini değiştiren her türlü yazılım/program virüstür. Kısaca her crack aslında kendince virüstür. Size zararı olmayabilir fakat ilgili uygulamanın çalışmasını değiştirdiği için virüs kategorisinde değerlendirebiliriz rahatlıkla.