Neler Yeni

Crack Oyun İndirmek Zararlı Mıdır ?

-xxx-

80+
İnternetten crack oyun indirirken hangi siteleri önerirsiniz ve zip dosyasını taramak için hangi antivirüs programını önerirsiniz ve tabikide crack oyun indirmek zararlı mıdır yukarda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Gönül isterki kimse korsan oyun indirmesin. Ama ülkemizde ne doğru gidiyor ki? 😁 torrent sitelerinden indir devam et.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
her indirmeden sonra malwarebytes ile tarama yapmanı öneririm.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eğer bilinçliysen ve neler yapman gerektiğini biliyorsan hiçbir sorun olmaz.

Mergen

80+ Bronze
Çok Şükür Hicbir Zararını Görmedim :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İnternetten crack oyun indirirken hangi siteleri önerirsiniz ve zip dosyasını taramak için hangi antivirüs programını önerirsiniz ve tabikide crack oyun indirmek zararlı mıdır yukarda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra.
Crack indirirken virüsten korunmak kolaydır, Kaspersky indirip kurarsan kolay kolay bilgisauarıjavirüs bulaşmaz, zaten her crack'te virüs olucak diye bişey yok. Ama tabii ki crack hiç bir zaman önermiyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Mert Can Ergün
Güvenilir siteler den indirirsen sorun olmaz

Astra G

80+ Bronze
Belli siteler var. Buradan o sitelerin ismimi söylemem yasak.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Crack indirirken virüsten korunmak kolaydır, Kaspersky indirip kurarsan kolay kolay bilgisauarıjavirüs bulaşmaz, zaten her crack'te virüs olucak diye bişey yok. Ama tabii ki crack hiç bir zaman önermiyorum.
Bir yazılımın normal çalışma prensibini değiştiren her türlü yazılım/program virüstür. Kısaca her crack aslında kendince virüstür. Size zararı olmayabilir fakat ilgili uygulamanın çalışmasını değiştirdiği için virüs kategorisinde değerlendirebiliriz rahatlıkla.

2-3 büyük crack sitesi var zaten. İsimlerini paylaşmam uygun olmaz ama biraz araştırırsan bulabilirsin. Hepsinin kendine özel avantajları var. Kimisi gereksiz dosyalardan arındırılmış, kimisi tüm dosyalarla yayımlanan kimiside ultra sıkıştırılmış şekilde indirilebilir. İndirilmesini öneriyor muyum? Hayır, önermiyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir yazılımın normal çalışma prensibini değiştiren her türlü yazılım/program virüstür. Kısaca her crack aslında kendince virüstür. Size zararı olmayabilir fakat ilgili uygulamanın çalışmasını değiştirdiği için virüs kategorisinde değerlendirebiliriz rahatlıkla.
Haklı olabilirsiniz tabii derinlemesine bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Demirkan
İlgilendiği Kategoriler
zenci gozleme
indirdiğin siteye göre değişir çok az korsan oyun oynadım zararınıda görmedim genede mümkün olduğunca korsandan uzak durmakta fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,806
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom