Kapatmak yapabileceğin en kötü şey olacaktır.setup dosyasının görselini at birde bundan sonra korsan indireceksen defenderi kapa sonra oyun tonla dll hatası veriyor
11 yaşımdan beri defender kapalı pc kullanırım hiçbir cacık yemiyorOyunun dosyaları ile oynadığı için gamehack yazması normal güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kapatmak yapabileceğin en kötü şey olacaktır.
Önce defenderin ne yaptığına bakarsın ona göre izin veririrsin.
Arka planda götürmüş haberin yok.11 yaşımdan beri defender kapalı pc kullanırım hiçbir cacık yemiyor
güncel bir virüsü indirdiğiniz bir anda onu açmasanız bile defenderin ruhu duymadan pc nin içinden geçiyor zaten. yani gerçek bir virüs dosyası indirdiysen zaten defender seni kurtarmaz. zaten defender sizi virüslerden korusaydı 'macos win den daha güvenli daha az virüs bulaşma oranına sahip' demezlerdi kısaca ne indirdiğini bilmiyorsan seni kimse kurtaramazArka planda götürmüş haberin yok.
ilk olarak tüm bilgilerin devlet kurumları ve uygulamalar tarafındna 10 larca kez sızdırıldı en basiti discord kaçıncıkez bilgiler çalındı saymayı bıraktı adamlar instagram tiktok ve daha fazlası zaten bilgilerin çoktan adamların elindeYine saçma sapan virüsleri engellediği doğru; ben 11 senedir kullanmadım, başıma bir şey gelmedi diyorsun ama bu, olmayacağı anlamına gelmez. İnsanlar kişisel hesaplarını, banka hesaplarını bilgisayardan girip kullanıyor. Her gün onlarca örnek görüyorum: “EA hesabım hacklendi”, “şu hesabım çalındı” diye. Normal bir kullanıcının en basitinden Gmail hesabının hacklenmesi bile korkunç bir durum. Tüm hesaplarına erişimini kaybedebilir; bankaya, oyunlara, hatta devlet sistemlerine bile giremez. Bu yüzden önlemimizi almalıyız, bence.
Virus kapmasi için bir şey indirmene gerek yokki herhangi rast gele browers linki açılıp senin bütün bilgilerini vs çalabilirler.ilk olarak tüm bilgilerin devlet kurumları ve uygulamalar tarafındna 10 larca kez sızdırıldı en basiti discord kaçıncıkez bilgiler çalındı saymayı bıraktı adamlar instagram tiktok ve daha fazlası zaten bilgilerin çoktan adamların elinde. ek olarak o ea hesap çalınma işlemleri defender açıkken de yaşanıyor dediğim gibi sen ne indirdiğini bilmiyorsan onu açmasan bile defender seni korumaz
gamehack , hacktool gibi trojan uyarıları virüs değildir oyunun çalışması için gereken crack dosyaları bunlar kısaca sorun yok fitgirle güvenebilirsin.Alıntıyı görüntülefitgirl denen yerden gta indirdim daha setup tusuna basmadan dosyalar cıkınca bu bildirim geldi virüsmü değilmi defenderada pek güven olmadıgı için sorma gereği duydum
Virus kapmasi için bir şey indirmene gerek yokki herhangi rast gele browers linki açılıp senin bütün bilgilerini vs çalabilirler.