Neler Yeni

Crack & Torrent Oyun, Yazılım İnceleme Virüs Kaynıyor! Rehber #2

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Telefonum 8gb olduğu için oyun indirecek yer yok. Sadece telefona among us apk'si yükledim bu yüzden.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yıllardır torrent indiriyorum bir kere virüs girmedi millete nasıl bulaşıyor virüs

z.furkandenizhan

80+ Bronze
yıllardır torrent indiriyorum bir kere virüs girmedi millete nasıl bulaşıyor virüs
Şuan kullandığın cihazda virüs var ama aktif değil. Patlatılmayı bekliyor

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Torrentcilere duyrulur
babişkonuzun kredi kartından dolarları çekerlerse görürüm buraya konu açarken sizi

boşuna mı diyoruz indirmeyin diye

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bazı sitelerde indirme linki:işte bilmemne turbobit

Bide ayrıca

Torrent link:işte bilmemne

Oluyor bunların arasındaki fark nedir?

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Bazı sitelerde indirme linki:işte bilmemne turbobit

Bide ayrıca

Torrent link:işte bilmemne

Oluyor bunların arasındaki fark nedir?
Turbobitten indirme yapınca paylaşan kişi 1000 indirme başına para kazanır. Genellikle bu linklerdeki dosyalar DMCA uyarınca telif hakkına tabidir ve kaldırılır. Böyle bir durumda birinci link çalışmazsa diye ikinci link koyuluyor.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Turbobitten indirme yapınca paylaşan kişi 1000 indirme başına para kazanır. Genellikle bu linklerdeki dosyalar DMCA uyarınca telif hakkına tabidir ve kaldırılır. Böyle bir durumda birinci link çalışmazsa diye ikinci link koyuluyor.
Ya turbo bit yada drive ona takılmayalım.

Normal indirme ile Torrent arasındaki fraj nedir?

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Ya turbo bit yada drive ona takılmayalım.

Normal indirme ile Torrent arasındaki fraj nedir?
Torrent ağlar genellikle smart download ile donatılmıştır. Dosyaları binlerce parçala ayırarak indirir. Sonrasında birleştirir. Bu internetin yavaş olsa bile daha hızlı dosya indirmeni ve olası internet/elektrik kesintisinde zarar görmemeni sağlar. Torrent yazılımlarının dünya genelinde birçok farklı lokasyonda sunucuları vardır ve her kullanıcı bir torrent sunucusu olabilir. Bu işleme de torrent seed ismini veriyoruz.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece örnek vermek için bunu koydum sıkıntı çıkarsa kaldırırım.

Bu link üzerinden anlatayım altta indirme linkleri verilmiş 1 2 3 normal 4 Torrent normal indirirsek setup ile kuruxaz. Ama indştmediğim için bilmiyorum Torrent indirirsek ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrent ağlar genellikle smart download ile donatılmıştır. Dosyaları binlerce parçala ayırarak indirir. Sonrasında birleştirir. Bu internetin yavaş olsa bile daha hızlı dosya indirmeni ve olası internet/elektrik kesintisinde zarar görmemeni sağlar. Torrent yazılımlarının dünya genelinde birçok farklı lokasyonda sunucuları vardır ve her kullanıcı bir torrent sunucusu olabilir. Bu işleme de torrent seed ismini veriyoruz.
Anldım teşekkürler.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Sadece örnek vermek için bunu koydum sıkıntı çıkarsa kaldırırım.

Bu link üzerinden anlatayım altta indirme linkleri verilmiş 1 2 3 normal 4 Torrent normal indirirsek setup ile kuruxaz. Ama indştmediğim için bilmiyorum Torrent indirirsek ne olur?
Bunların hepsi kırılmış yazılımlar. Olası bir siber saldırı tehlikesi seni bekliyor.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

z.furkandenizhan

80+ Bronze

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
oynarım indiririm öneririm tabii ki bu sitede önermem ama kimsenin bi oyuna 600-700 TL verecek bütcesi olduğunu sanmıyorum ha varsa versin ama yapımcının emeği falan umrumda değil binlerce ülke varken küçücük tr korsan indirdi diye emeğini alamıycakmı adamların umrunda değiliz umrunda adamların tek önemsediği yer çinin ve amerikanın oyunu beğenmesi bu kadar bu zamana kadar 100 lerce oyun bitirmiş biriyim en eski oyunlardan tut en yenisine kadar hiç bi tane sıkıntı yaşamadım
Dün lol oynayan sen miysin neo diye biri vardı bir de

Top Bottom