tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Telefonum 8gb olduğu için oyun indirecek yer yok. Sadece telefona among us apk'si yükledim bu yüzden.
Şuan kullandığın cihazda virüs var ama aktif değil. Patlatılmayı bekliyoryıllardır torrent indiriyorum bir kere virüs girmedi millete nasıl bulaşıyor virüs
Turbobitten indirme yapınca paylaşan kişi 1000 indirme başına para kazanır. Genellikle bu linklerdeki dosyalar DMCA uyarınca telif hakkına tabidir ve kaldırılır. Böyle bir durumda birinci link çalışmazsa diye ikinci link koyuluyor.Bazı sitelerde indirme linki:işte bilmemne turbobit
Bide ayrıca
Torrent link:işte bilmemne
Oluyor bunların arasındaki fark nedir?
Ya turbo bit yada drive ona takılmayalım.Turbobitten indirme yapınca paylaşan kişi 1000 indirme başına para kazanır. Genellikle bu linklerdeki dosyalar DMCA uyarınca telif hakkına tabidir ve kaldırılır. Böyle bir durumda birinci link çalışmazsa diye ikinci link koyuluyor.
Torrent ağlar genellikle smart download ile donatılmıştır. Dosyaları binlerce parçala ayırarak indirir. Sonrasında birleştirir. Bu internetin yavaş olsa bile daha hızlı dosya indirmeni ve olası internet/elektrik kesintisinde zarar görmemeni sağlar. Torrent yazılımlarının dünya genelinde birçok farklı lokasyonda sunucuları vardır ve her kullanıcı bir torrent sunucusu olabilir. Bu işleme de torrent seed ismini veriyoruz.Ya turbo bit yada drive ona takılmayalım.
Normal indirme ile Torrent arasındaki fraj nedir?
Turbobitten indirme yapınca paylaşan kişi 1000 indirme başına para kazanır. Genellikle bu linklerdeki dosyalar DMCA uyarınca telif hakkına tabidir ve kaldırılır. Böyle bir durumda birinci link çalışmazsa diye ikinci link koyuluyor.
Anldım teşekkürler.Torrent ağlar genellikle smart download ile donatılmıştır. Dosyaları binlerce parçala ayırarak indirir. Sonrasında birleştirir. Bu internetin yavaş olsa bile daha hızlı dosya indirmeni ve olası internet/elektrik kesintisinde zarar görmemeni sağlar. Torrent yazılımlarının dünya genelinde birçok farklı lokasyonda sunucuları vardır ve her kullanıcı bir torrent sunucusu olabilir. Bu işleme de torrent seed ismini veriyoruz.
Bunların hepsi kırılmış yazılımlar. Olası bir siber saldırı tehlikesi seni bekliyor.Sadece örnek vermek için bunu koydum sıkıntı çıkarsa kaldırırım.![]()
Euro Truck Simulator 2 İndir - Full + 85 DLC v1.43.1.2s | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Euro Truck Simulator 2 Full İndir Hayalleriniz arasında TIR şoförü oluni bu Ets 2 1.43 İndirme DLC ets 2 online multiplayer ets 2 crack indirwww.oyunindir.vip
Bu link üzerinden anlatayım altta indirme linkleri verilmiş 1 2 3 normal 4 Torrent normal indirirsek setup ile kuruxaz. Ama indştmediğim için bilmiyorum Torrent indirirsek ne olur?
Yok zaten inditmedim.Bunların hepsi kırılmış yazılımlar. Olası bir siber saldırı tehlikesi seni bekliyor.
İndirince bir sorun yaşamazsın ama patlamaya hazır bombadır. LPG kaçağı olan bir araba kullanmakla aynı şey.Yok zaten inditmedim.
Örnek vermek için attım.
Dün lol oynayan sen miysin neo diye biri vardı bir deoynarım indiririm öneririm tabii ki bu sitede önermem ama kimsenin bi oyuna 600-700 TL verecek bütcesi olduğunu sanmıyorum ha varsa versin ama yapımcının emeği falan umrumda değil binlerce ülke varken küçücük tr korsan indirdi diye emeğini alamıycakmı adamların umrunda değiliz umrunda adamların tek önemsediği yer çinin ve amerikanın oyunu beğenmesi bu kadar bu zamana kadar 100 lerce oyun bitirmiş biriyim en eski oyunlardan tut en yenisine kadar hiç bi tane sıkıntı yaşamadım