Neler Yeni

Crackden Başka Ne Yapalım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
Dostum şuana kadar sadece 1 kere indirimsiz oyun aldım. Hiç bir oyunu çıktığı zaman almadım.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar paradan tasarruf ettiğime buradan bakabilirsin. Sende oyunu çıktığı gün almak zorunda değilsin 1-2. Benim gibi 1-2 yıl sonra al paranı kurtar.

ki bazıları 3 ay çalışıp pc alıyorsun 1 ay çalışıp 1 oyun al diyor
Bazıları da attığım kanıtları görmemek için direniyor.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostum şuana kadar sadece 1 kere indirimsiz oyun aldım. Hiç bir oyunu çıktığı zaman almadım.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar paradan tasarruf ettiğime buradan bakabilirsin. Sende oyunu çıktığı gün almak zorunda değilsin 1-2. Benim gibi 1-2 yıl sonra al paranı kurtar.
knka ben de oyunların çoğunu crack oynadım belli bir kısmını aldım oynadım steam veya epic hesabımda da duruyor. Şuan pc de sadece valo var o kdr. Bu da böyle bir bilgi

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
knka ben de oyunların çoğunu crack oynadım belli bir kısmını aldım oynadım steam veya epic hesabımda da duruyor. Şuan pc de sadece valo var o kdr. Bu da böyle bir bilgi
Konuyla ne alakası var?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
Bazıları da attığım kanıtları görmemek için direniyor.
biz çalışmaktan emek vererek yaptığın bir şeyden bahsediyoruz, sen gelmiş aldığın oyunların indiriminden karından bahsediyorsun

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Alıntıyı görüntüle
Bende öyleyim sürekli indirimleri bekliyorum geçenki indirimde 5 6 tane oyun aldım :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: baid
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom