korsan, hırsızlık değildir. kanunen de hırsızlık değildir. ahlaki üstünlük elde edeyim diye, “hırsızlık ağbi” demeyin. korsanlık, korsanlıktır. telif hakkı ihlalidir. korsanlık, kopyalamadır. hırsızlığa uyarlarsak, sizin arabanızı çalıyorum, ama nasıl oluyorsa sizin arabanız hala orada, ve benim de arabam var. klon makinam var gibi bir şey yani. Sen o kişinin eşyasını çalmıyorsun bi şeyini çalmıyorsun o adam sınırsız üretebilir o oyundan istediği kadar üretebilir sadece herkes crack kullanırsa satın alımlar düşer ve şirket batar o yüzden kötü bi şey tabii ki ama hala hırsızlık değil ?Crack oynayana saygı duymuyorum. Crack oynamak hırsızlıktır. Hırsıza saygı duyulmaz. Mevzu ekonomik olunca hırsızlık haklı olmuyor maalesef.
paran yok mu? film izlemeyeceksin. müzik dinlemeyeceksin. evet liseli arkadaş. zar zor yettirdiğin harçlığından artırıp spotify almadığın için hırsızsın. çünkü burada telefonuna indirdiğin müzikle, araba çalmayı bir tutan süper zekalar var.
şahsen korsan oyun yüklemiyorum ama yükleyeni de bu şartlarda eleştirmem. bazı firmalar bölge fiyatlandırmasını çok güzel yapıyor bazıları diğer ülkelere yapmasına rağmen bize yapmıyor. 100-200 tl fiyat etiketi maks 300 en idealidir oyunlar için. 1000 tl nedir ?
Ben bunları niye yazıyorum ki ? Siz okumayacaksınız bile okumadan hazır cevaplarınızı yapıştıracaksınız ben iki tarafıda haklı buluyorum empati yapmaya çalışıyorum siz çoğunluk olmak için arkadaşlarınızı çağırıyorsunuz. Burda adamlık galiba 80+ plat vb ile belirleniyor çünkü niyeyse ilk 15 sayfada herkes korsan oyunları savunmuş ama şuan tam tersi