Neler Yeni

Crackden Başka Ne Yapalım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Crack oynayana saygı duymuyorum. Crack oynamak hırsızlıktır. Hırsıza saygı duyulmaz. Mevzu ekonomik olunca hırsızlık haklı olmuyor maalesef.
korsan, hırsızlık değildir. kanunen de hırsızlık değildir. ahlaki üstünlük elde edeyim diye, “hırsızlık ağbi” demeyin. korsanlık, korsanlıktır. telif hakkı ihlalidir. korsanlık, kopyalamadır. hırsızlığa uyarlarsak, sizin arabanızı çalıyorum, ama nasıl oluyorsa sizin arabanız hala orada, ve benim de arabam var. klon makinam var gibi bir şey yani. Sen o kişinin eşyasını çalmıyorsun bi şeyini çalmıyorsun o adam sınırsız üretebilir o oyundan istediği kadar üretebilir sadece herkes crack kullanırsa satın alımlar düşer ve şirket batar o yüzden kötü bi şey tabii ki ama hala hırsızlık değil ?

paran yok mu? film izlemeyeceksin. müzik dinlemeyeceksin. evet liseli arkadaş. zar zor yettirdiğin harçlığından artırıp spotify almadığın için hırsızsın. çünkü burada telefonuna indirdiğin müzikle, araba çalmayı bir tutan süper zekalar var.

şahsen korsan oyun yüklemiyorum ama yükleyeni de bu şartlarda eleştirmem. bazı firmalar bölge fiyatlandırmasını çok güzel yapıyor bazıları diğer ülkelere yapmasına rağmen bize yapmıyor. 100-200 tl fiyat etiketi maks 300 en idealidir oyunlar için. 1000 tl nedir ?

Ben bunları niye yazıyorum ki ? Siz okumayacaksınız bile okumadan hazır cevaplarınızı yapıştıracaksınız ben iki tarafıda haklı buluyorum empati yapmaya çalışıyorum siz çoğunluk olmak için arkadaşlarınızı çağırıyorsunuz. Burda adamlık galiba 80+ plat vb ile belirleniyor çünkü niyeyse ilk 15 sayfada herkes korsan oyunları savunmuş ama şuan tam tersi :D

equinoxx

80+ Bronze
Ss'leri attıktan sonra kuzu oldun sebebi ?
Kuzu mu oldum ? Sen kendi tavrına baksana bir. Ben dediklerimin arkasındayım. Bir şeyleri kıvırtan sensin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis 2 mesajımda'da düzenleme yok yan taraflarında düzenleme olursa belirtir ikinci olarakta seni raporlamamıştım raporlıyan kişiye teşekkür ederim.
Peki dostum, doğrudur. Repleyen kişiye de teşekkürler :) Gerçekleri değiştirmiyor ancak yine de sağol dostum.
Buralarda herhangi bir sorun yok değil mi ? Sonra senin tavrın tekrardan ;
+18 olursa foruma giremezsin hocam niye böyle bir şey istiyorsunki ?

Aşırı komiksin, yazık ya gerçekten.

Sonradan ? getirmemişim hayal dünyası rengarenk 😖😖😖

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Şansını fazla zorluyorsun klavyeli çocuk. O klavyeyi sana yedirir, kalan kısmını bir taraflarına sokarım. Sıçamazsın.
@Mehmet Yılmaz @Vesemir @Banxtre

Kuzu mu oldum ? Sen kendi tavrına baksana bir. Ben dediklerimin arkasındayım. Bir şeyleri kıvırtan sensin.

Buralarda herhangi bir sorun yok değil mi ? Sonra senin tavrın tekrardan ;
Hızlı yaz zamanın tükeniyor

equinoxx

80+ Bronze
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,967
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konudaki tartışma bireysele döndüğü için kilitlenmiştir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom