Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Finallerim bitsin, geleyim ?
Finallerim bitsin, geleyim ?
değiştir tatile gitçenbirşeyler işte boşver
Yanlış bilgilendirmeden 1 uyarı daha mı istiyorsun?İşin komik yanı önce düz cümle kurdu ben de ona cevap verdim, daha sonra cümlesini düzenleyip soru haline getirmiş bana diyor ki '' Bir soru sordum ? ''
İstiyorum, haydi raporla.Yanlış bilgilendirmeden 1 uyarı daha mı istiyorsun?
Aga ne gerek var ağız bozmaya?İnsan gibi tartışıyoruz.Şansını fazla zorluyorsun klavyeli çocuk. O klavyeyi sana yedirir, kalan kısmını bir taraflarına sokarım. Sıçamazsın.
İnsan gibi değil, o arkadaş hayvanlaşıyor. Doğrudur diyorum, uzattıkça uzatıyor.Aga ne gerek var ağız bozmaya?İnsan gibi tartışıyoruz.
Sen iste yeterkiİstiyorum, haydi raporla.
''Yeterki'' değil, yeter ki olacak.Sen iste yeterki
Sesli güldüm perma yiyecek şimdi haberi yokŞansını fazla zorluyorsun klavyeli çocuk. O klavyeyi sana yedirir, kalan kısmını bir taraflarına sokarım. Sıçamazsın.
Bak dostum, sana tane tane anlatıcam. Önce senin sorunu görmeden cevapladım cümleyi, sonradan sen tekrar yazdığında farkettiğim için düzenlediğini sandım. Üstte sen zaten bunu normal bir dille söyledin be de sana tatlı bir dille cevap verdim değil mi? Uzatan kim?
YARDIMCI OLDUYSAM EN İYİ CEVAP SEÇER MİSİN?Sesli güldüm perma yiyecek şimdi haberi yok
cok ozue dlerim abi telefo daydim botle yazmisim''Yeterki'' değil, yeter ki olacak.
Ss'leri attıktan sonra kuzu oldun sebebi ?Bak dostum, sana tane tane anlatıcam. Önce senin sorunu görmeden cevapladım cümleyi, sonradan sen tekrar yazdığında farkettiğim için düzenlediğini sandım. Üstte sen zaten bunu normal bir dille söyledin be de sana tatlı bir dille cevap verdim değil mi? Uzatan kim?