Crackli Ets2 Multiplayer nasıl oynayabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mustifa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
647
Crackli Ets2 Multiplayer nasıl oynayabilirim?

Resmi TruckersMP'yi kast ediyorsan oynayamazsın. Steam hesabı ile bağlanılıyor ve hesapta da ETS 2 olması gerek.

Maalesef. Ürünün orijinal olması gerekiyor.

Crack olduğu için Online imkansız

Crack ETS2 ile multiplayer sunucularda oynayamazsınız. İndirimde Euro Truck Simulator 2'yi 9.75 TL'ye alabilirsiniz.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
oynayabilirsin
___________________________________________________________________________________________________________
Düzeltmeyi indirin ve arşiv dosyalarının içeriğini oyunun bulunduğu klasöre kopyalayın.
Düzeltmeyi indir

Nasıl çalıştırılır:
1. Steam'i başlatın, veya sol profilinize gidin.
2. Oyunu bin\win_x64\eurotrucks2.exe veya bin\win_x86\eurotrucks2.exe üzerinden başlatın.

Bağlantı:
ESC → Konvoy → Bir arkadaşınızın sunucusuna bağlanın.

Sunucu Oluşturma:
ESC → Konvoy → Konvoy Oluştur → Onayla → Diğer oyuncuların katılmasını bekliyoruz.
_________________________________________________________________________________________________________
Ben denedim işe yaradı kaynak:https://itorrents-igruha.org/436-1-euro-truck-simulator-2-scandinavia.html

oynayabilirsin
___________________________________________________________________________________________________________
Düzeltmeyi indirin ve arşiv dosyalarının içeriğini oyunun bulunduğu klasöre kopyalayın.
Düzeltmeyi indir

Nasıl çalıştırılır:
1. Steam'i başlatın, veya sol profilinize gidin.
2. Oyunu bin\win_x64\eurotrucks2.exe veya bin\win_x86\eurotrucks2.exe üzerinden başlatın.

Bağlantı:
ESC → Konvoy → Bir arkadaşınızın sunucusuna bağlanın.

Sunucu Oluşturma:
ESC → Konvoy → Konvoy Oluştur → Onayla → Diğer oyuncuların katılmasını bekliyoruz.
_________________________________________________________________________________________________________
Ben denedim işe yaradı kaynak:https://itorrents-igruha.org/436-1-euro-truck-simulator-2-scandinavia.html
Konu 2 sene öncesine aitti ama neyse :D

Pardon 2 sene önce imiş
1698854237082.png

Ozamanlar 9 liraymış vaybe

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,355
Üyeler