Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordumYap. Bir sıkıntı olmaz. Ayrıca crack Windows kullanmana gerek yok. Deneme sürümü indirip ömür boyu ücretsiz kullanabilirsin. 1-2 özellik eksik kalıyor sadece. Veya 10-30 TL gibi fiyatlara key alabilirsin. Crack Windows ile uğraşma bence.
En iyisi key. Crack ile uğraşma.Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordum
Peki teşekkür ederimEn iyisi key. Crack ile uğraşma.
windows deneme sürümü indirip cmd den etkinleştirebiliyorsun diye biliyorum ben öyle yapmıştım yeni gelen bilgisayarımaArkadaşlar bilgisayarcı ya crackli Windows indirdim güncellemeleri geliyor yapsam sıkıntı çıkar mı guncelleme olmasın mi
Crack çünkü. Her türlü sorunu çıkarabilir. Deneme sürümü bedava iken anlamsız.Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordum
Sormanın sebebi update geldikten sonra pc drop yemeye başladı çözümü neYap. Bir sıkıntı olmaz. Ayrıca crack Windows kullanmana gerek yok. Deneme sürümü indirip ömür boyu ücretsiz kullanabilirsin. 1-2 özellik eksik kalıyor sadece. Veya 10-30 TL gibi fiyatlara key alabilirsin. Crack Windows ile uğraşma bence.
Deneme sürümünü nereden indiriyoruz ?windows deneme sürümü indirip cmd den etkinleştirebiliyorsun diye biliyorum ben öyle yapmıştım yeni gelen bilgisayarıma
En başta deseydin keşke.Sormanın sebebi update geldikten sonra pc drop yemeye başladı çözümü ne
Hocam crack yapmak 10 saniye sürüyor.Yap. Bir sıkıntı olmaz. Ayrıca crack Windows kullanmana gerek yok. Deneme sürümü indirip ömür boyu ücretsiz kullanabilirsin. 1-2 özellik eksik kalıyor sadece. Veya 10-30 TL gibi fiyatlara key alabilirsin. Crack Windows ile uğraşma bence.
Crack kullanma 30tl'ye falan key alArkadaşlar bilgisayarcı ya crackli Windows indirdim güncellemeleri geliyor yapsam sıkıntı çıkar mı guncelleme olmasın mi
Kankam biliyorsan söyler misin çözümünü yoksa bir format filan atalim valorant orta ayar 200fps alan PC düşük ayar 50 FPS görmeye başladıDeneme sürümünü nereden indiriyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En başta deseydin keşke.