Crackli Windows güncellenir mi

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,126
Arkadaşlar bilgisayarcı ya crackli Windows indirdim güncellemeleri geliyor yapsam sıkıntı çıkar mı guncelleme olmasın mi

Yap. Bir sıkıntı olmaz. Ayrıca crack Windows kullanmana gerek yok. Deneme sürümü indirip ömür boyu ücretsiz kullanabilirsin. 1-2 özellik eksik kalıyor sadece. Veya 10-30 TL gibi fiyatlara key alabilirsin. Crack Windows ile uğraşma bence.
Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordum

hiç bir şey olmaz ama sağ altta windows etkinleştirin yazısı gelebilir benim de crackli windows güncelleme geldi güncelledim ve windowsu etkinleştirin yazısı geldi

Arkadaşlar bilgisayarcı ya crackli Windows indirdim güncellemeleri geliyor yapsam sıkıntı çıkar mı guncelleme olmasın mi
windows deneme sürümü indirip cmd den etkinleştirebiliyorsun diye biliyorum ben öyle yapmıştım yeni gelen bilgisayarıma

Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordum
Crack çünkü. Her türlü sorunu çıkarabilir. Deneme sürümü bedava iken anlamsız.

Yap. Bir sıkıntı olmaz. Ayrıca crack Windows kullanmana gerek yok. Deneme sürümü indirip ömür boyu ücretsiz kullanabilirsin. 1-2 özellik eksik kalıyor sadece. Veya 10-30 TL gibi fiyatlara key alabilirsin. Crack Windows ile uğraşma bence.
Sormanın sebebi update geldikten sonra pc drop yemeye başladı çözümü ne

Hocam crack yapmak 10 saniye sürüyor.

Deneme sürümünü nereden indiriyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En başta deseydin keşke.
Kankam biliyorsan söyler misin çözümünü yoksa bir format filan atalim valorant orta ayar 200fps alan PC düşük ayar 50 FPS görmeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri