Neler Yeni

Crackli Windows güncellenir mi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Jaja50

80+ Silver
Crack çünkü. Her türlü sorunu çıkarabilir. Deneme sürümü bedava iken anlamsız.
Doğru diyorsunuz ama belirtmek isterim, 5 senedir bir sürü crack Windows indirdim sorun çıkartmadı. Ama orjinal varken neden crack kullanasın, önermiyorum.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Korsana destek yok diye biliyorum forumda.
Neden tavsiye etmediniz crack Windows u ben pc alınca yapmayı düşünüyordum ama key satın almakta mantıklıymis aslında ben pahalı sanıyordum
Arkada çalışan sistemi yoran ve zamanla çok fazla performans düşüşü yaşatan bir sistem. Onun dışında OS sistemini korsan kullanmak güvenlik açısından çok büyük bir yanlış. Hiç yoktan işletim sisteminizi orijinal kullanmaya çalışın. Eğer key almaya maddi durum yetersiz ise deneme sürümünü kullanın. Kişiselleştirme (tema vb.) şeyler dışında hiç bir eksiği bulunmuyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Crack ile uğraşmaya değmez. Ücretsiz deneme sürümünü kur. İnternetten de uygun fiyata key satın al.

Kerem.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem
Crack çünkü. Her türlü sorunu çıkarabilir. Deneme sürümü bedava iken anlamsız.
ben microsoftun kendi sitesinden indirdim sorun olur mu deneme sürümü mü bilmiyorum

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben microsoftun kendi sitesinden indirdim sorun olur mu deneme sürümü mü bilmiyorum
Sıkıntı olmaz deneme sürümüdür 30 gün sonra sağ altta windowsu etkinleştir yazısı gelir ve birkaç özellik kullanılmayabilir.
Key alabilirsin veya forumda popüler konulardan Ücretsiz Windows etkinleştirme konusuyla etkinleştirebilirsin.

Kerem.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem
Sıkıntı olmaz deneme sürümüdür 30 gün sonra sağ altta windowsu etkinleştir yazısı gelir ve birkaç özellik kullanılmayabilir.
Key alabilirsin veya forumda popüler konulardan Ücretsiz Windows etkinleştirme konusuyla etkinleştirebilirsin.
cmd den halletmiştim eskiden crack mi oluyor ve windows geri özelliklerine geliyor

Kerem.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem

Fggfddf

80+
Korsana destek yok diye biliyorum forumda.

Arkada çalışan sistemi yoran ve zamanla çok fazla performans düşüşü yaşatan bir sistem. Onun dışında OS sistemini korsan kullanmak güvenlik açısından çok büyük bir yanlış. Hiç yoktan işletim sisteminizi orijinal kullanmaya çalışın. Eğer key almaya maddi durum yetersiz ise deneme sürümünü kullanın. Kişiselleştirme (tema vb.) şeyler dışında hiç bir eksiği bulunmuyor.
Destek verdiğim yok keyler pahalı sandığım için o yolu seçtim ucuz olduğunu öğrenince vazgeçtim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 TL ye mektupla Windows 10 pro cd ve cd kutusunda kod var en iyisi o galiba
Peki bakıcam sağolun

Top Bottom