peh ben 1 yıldır ve skywars puanım 49kgüzel serverder ben oynuyordum sarıyor (bayadır oynamadım 2 ay kadar belki)
knk dürüst olmak gerekirse berbat bi sunucu kitlesi 7 13 yaş arası genel olarak öyüzden makro hile tarzı şeyler kullanan ölünce küfür eden falan çok oluyo sunucu tr sunucusu olmasına rağmen laglı bence oynamaya değmez aşırı kötü sinir hastası olmak istersen ama oynayabilirsin.merhaba ücretsiz minecraft serveri sanırım birtek o var nasıl bir server bilen varmı ?
Güzel bir server sonoyuncu ve craftrise var ve ben craftrise öneririmmerhaba ücretsiz minecraft serveri sanırım birtek o var nasıl bir server bilen varmı ?
Makro çok ya ayn sovup alt f4 çekiyorum direk gerçi pc im yok ama eski bir leptop var intel celeronlu 1.7ghz .dknk dürüst olmak gerekirse berbat bi sunucu kitlesi 7 13 yaş arası genel olarak öyüzden makro hile tarzı şeyler kullanan ölünce küfür eden falan çok oluyo sunucu tr sunucusu olmasına rağmen laglı bence oynamaya değmez aşırı kötü sinir hastası olmak istersen ama oynayabilirsin.
knk dürüst olmak gerekirse berbat bi sunucu kitlesi 7 13 yaş arası genel olarak öyüzden makro hile tarzı şeyler kullanan ölünce küfür eden falan çok oluyo sunucu tr sunucusu olmasına rağmen laglı bence oynamaya değmez aşırı kötü sinir hastası olmak istersen ama oynayabilirsin.
Türkiyede çoğu oyunun kitlesi böyle aslındaknk dürüst olmak gerekirse berbat bi sunucu kitlesi 7 13 yaş arası genel olarak öyüzden makro hile tarzı şeyler kullanan ölünce küfür eden falan çok oluyo sunucu tr sunucusu olmasına rağmen laglı bence oynamaya değmez aşırı kötü sinir hastası olmak istersen ama oynayabilirsin.
Bir sürü premium olmadan girebilecegin server var.Craftrise'ın iyi yanları ping ve diğer Türk serverlerine nazaran bir tık daha iyi hitleri var denebilir.Onun dışında 10 oyuncunun 9'u makro.Skywars'ta oltan yoksa oyun kazanamazsın.merhaba ücretsiz minecraft serveri sanırım birtek o var nasıl bir server bilen varmı ?
Jartex'te oynayabilirsin.O serverde oyun kazanmak gayet basit ama yine de iyi bir server denilemez.Çoğu kaliteli server normal olarak premium istiyor.Bir sürü premium olmadan girebilecegin server var.Craftrise'ın iyi yanları ping ve diğer Türk serverlerine nazaran bir tık daha iyi hitleri var denebilir.Onun dışında 10 oyuncunun 9'u makro.Skywars'ta oltan yoksa oyun kazanamazsın.