Hıq değilmi normalde en iyiMicronize ve Monohidrat olduktan sonra marka pek farketmiyor. Bütçe varsa Creapure en iyisi.
Şunları kullanıp da böbrekleri elinize almayın aman diyim dikkatli olun.2-3ay kullanabiliceğim güzel creatin önerisi varsa bekliyorum bütçem 1000tl
Hocam kreatini normal ettende alıyorsun böbreğini eline aldınmı?Şunları kullanıp da böbrekleri elinize almayın aman diyim dikkatli olun.
Bu bahsettiğiniz olay 10-5gr dam fazla alanlar için geçerli ben 5gr sabit değerden alıcam günlükŞunları kullanıp da böbrekleri elinize almayın aman diyim dikkatli olun.
1 kilo ette 2 gram creatine var. TR şartlarında tavuk zor yetişirken verdiğin örneğe bakHocam kreatini normal ettende alıyorsun böbreğini eline aldınmı?
Günde 5-6gr creatine + 10 litre su içen ben buna gülüyorum...Şunları kullanıp da böbrekleri elinize almayın aman diyim dikkatli olun.
Birisi doğal birisi kimyasal bunuda karşılaştırdın mı ben kullanma demiyorum ama herkeste farklı etki yaratabiliyor çok aşırı bir vücut yapmayacaksan supplemente gerek yok..Hocam kreatini normal ettende alıyorsun böbreğini eline aldınmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bahsettiğiniz olay 10-5gr dam fazla alanlar için geçerli ben 5gr sabit değerden alıcam günlük
Hocam başlarda gelişmek için kullanıcam zaten ki 1 seneye yakın oluyor spora başlıyalıBirisi doğal birisi kimyasal bunuda karşılaştırdın mı ben kullanma demiyorum ama herkeste farklı etki yaratabiliyor çok aşırı bir vücut yapmayacaksan supplemente gerek yok..
Yerel yarışmalara hazırlanan arkadaşlarımın tahlillerinde böbrek fonksiyonları sınırdaydı sürekli. Siz yine de dikkatli olup dozu aşmayın demek istiyorum dostum.Günde 5-6gr creatine + 10 litre su içen ben buna gülüyorum...
Muhtemel 5 (!) sene sonra ölüm raporu:
Böbrekler iflas etti.
USTACreatinden gitti abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam başlarda gelişmek için kullanıcam zaten ki 1 seneye yakın oluyor spora başlıyalı
Bana hıq ile killjoyu önerdilerTorq firmasının creatinini kullanıyorum,aşırı iyi.
Kanka o adamlar yükleme haftası diye günlük 15-25gr kreatin alıyorYerel yarışmalara hazırlanan arkadaşlarımın tahlillerinde böbrek fonksiyonları sınırdaydı sürekli. Siz yine de dikkatli olup dozu aşmayın demek istiyorum dostum.