Neler Yeni

Bu pc almayı düşünüyorum öneri

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
baba merhaba
Hangi soğutucuyu kullanıyorsun hocam önerdiğin bir soğutucu varmıdır
En az 4 bakır borulu markadan bağımsız kule tipi öneririm.
Paran varsa da 6 bakır borulu çift perde , çift fanli modeller daha iyi soğutma yapıyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra
Bende r5 5600x var thermalright burst Assassin kullanıyorum 6 borulu stok soğutucuyla 85-90 ları görüyordum thermalright ile 60-65 lere düştü

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk Güleray
sağolun hocam bakıcam bunada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende r5 5600x var thermalright burst Assassin kullanıyorum 6 borulu stok soğutucuyla 85-90 ları görüyordum thermalright ile 60-65 lere düştü
bende suanda ryzen 5 5600 kullanıyorum Performax PERFAN-120-H adlı bir soğutucu kullanıyorum zamanında araştırıp almıstım fakat suanda ne takılır yeniye bilmiyorum elimdeki sistemide bu şekilde satmayı düşünüyorum

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra

bende suanda ryzen 5 5600 kullanıyorum Performax PERFAN-120-H adlı bir soğutucu kullanıyorum zamanında araştırıp almıstım fakat suanda ne takılır yeniye bilmiyorum elimdeki sistemide bu şekilde satmayı düşünüyorum
O elindeki soğutucu iyi soğutuyorsa yeni sisteme tak satacağın sistemide stok soğutucuyla verirsin

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Attığım sistemde Axess ve Maximum kartlara 3 ay vade farksız taksit var bu arada.

Soğutucu olarakta arkadaşların önerdiği Thermalright marka soğutucular da güzel. Bu ürünü de ayriyetten atıyım.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk Güleray

bu arkadaşın attıığı sistem mesela buna soğutucu olarak ne eklenebilir genelde sıvı soğutucu koyulmuş seçeneklerede fiyatlar gereğinden fazlamı

Attığım sistemde Axess ve Maximum kartlara 3 ay vade farksız taksit var bu arada.

Soğutucu olarakta arkadaşların önerdiği Thermalright marka soğutucular da güzel. Bu ürünü de ayriyetten atıyım.
sağolun hocam bilgiler için

soğutucu montajı cok zor olmasa gerek dimi :D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

bu arkadaşın attıığı sistem mesela buna soğutucu olarak ne eklenebilir genelde sıvı soğutucu koyulmuş seçeneklerede fiyatlar gereğinden fazlamı

sağolun hocam bilgiler için

soğutucu montajı cok zor olmasa gerek dimi :D
Rica ederim her zaman. Soğutucuyu aman diyim sistemin özelleştirmelerinden alma sakın. Ayrı siteden al montajını kendin yap. Video yardımı ile nazik nazik yaparsın zor bir işlem değil.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra

Mbgider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mbgider
Phantom sprit 120 srgb kullanıyorum çok büyük ramleri kaplıyor ama gayet güzel soğutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,068
Üyeler
165,762
Son üye
Kamoncik123
Top Bottom