Creatin ve protein tozu alacağım
bu paketi düşünüyorum sizce iyi mi veya başka bi tavsiyeniz var mı bütçem 1200tl civarı.
bu paketi düşünüyorum sizce iyi mi veya başka bi tavsiyeniz var mı bütçem 1200tl civarı.
Kral bunu almak yerine protein ocn dan lansman indirimi yada paket kvalayabilirsin , %10 kod içinde Harun abinin kodu varCreatin ve protein tozu alacağım
Hq öneririmCreatin ve protein tozu alacağım
Proteinocean'ın protein kalitesi Mysupplemente göre iyi mi ?Kral bunu almak yerine protein ocn dan lansman indirimi yada paket kvalayabilirsin , %10 kod içinde Harun abinin kodu var
My suplement, Bigjoy'un alt markası. Şahsen mysuplement tercih ederdim.Proteinocean'ın protein kalitesi Mysupplemente göre iyi mi ?
Hangisini öneriyosun yanlış bakmıyorsam sadece protein tozu 1200 zaten.Hq öneririm
Yani değil de ucuz ama . Swiss Nutrition var birde ona bakabilirsin ben onun proteinini düşünüyorumProteinocean'ın protein kalitesi Mysupplemente göre iyi mi ?