Creative Cloud Öğrencilere %85 İndirimli !🔥

hayırlı teskereler hocam, rica ederim
eyvallah kral 🫡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yks içerikleri ürettiğim hesabım var hem ınstagram hem youtube kaliteli birşeyler yapabilirmiyim diye düşünüyorum.
Yaparsın kankam gözün kapalı al, kendini geliştirmek çok önemli. Ben mahallede ki esnaflara menü tasarlıyordum bedava yaptığım halde çok hoşuma gidiyordu kendime bişeyler katmak

Windows kullanırken her şey güzeldi trojanli mrojenli photoshop vs. indiriyorduk sistem değişince her şey gitti.

eyvallah kral 🫡

Yaparsın kankam gözün kapalı al, kendini geliştirmek çok önemli. Ben mahallede ki esnaflara menü tasarlıyordum bedava yaptığım halde çok hoşuma gidiyordu kendime bişeyler katmak
hocam bende tasarım yapmayı çok seviyorum sınav senem günde 1 saatimi ayırsam yeterli olur mu ? menü filan tasarlamak çok mantıklı geliyor gönüllerinden bir şeyler koparsa verirler

arkadaşlar adobe yaratıcılık dünyasının endüstri standardı, elbette değer

zaten başka bir seçeneğiniz de yok açıkçası :D

hocam ben aylık 100 liraya kullanıyorum ilgilili kişinin numarasını verebilirim
bir hesabı birden fazla kişiyle ortak kullanırsak 100 liraya da olur 50 liraya da

hocam yardımcı olurmusunuz rica etsem

eyvallah kral 🫡

laptop düşük geliyormuş
i3 8145u
8gb ram
uhd 620
128gb m2 ssd

hep bu marka monitör istedim, hiç birinde param olmadı. Yine yok. Ah master ah :D

Zamanında şu öğrenci indirimi sağolsun 85 liraya aldık öğrencilik biteli 4 yıl oluyor hala 85den devam 😄
bu konudaki tecrubemi aktarmak isterim.

oncelikle sakin ha sakin o abonelige zeval getirmeyin.
ayni durumdaydim. 2 seneden fazladir ayni kampanyayla aboneligime devam ediyordum.
yeni laptopla beraber gelen 3 aylik paketi kullanayim, uzerine ekler veya 3 ay para kesmez diye kodu kullandim.
herzamanki uyeligimde birde gordum ki, 3 ucretsiz, sonra 600kusur fiyatan devam gibi bir aciklama gorunce beynim haslandi.

aylarca mucadele ettim, direktorlere kadar konustuk ama ellerinden bisey gelmeyecegini acikladilar, bu arada oyle bir kesinlikle bu fiyatlarin zaten yukseltilecegini, bu durumun basia gelmeseydide 2 ay icinde yukseltilecegini bastira bastira soylediler ki bende ikna olmustum acikcasi.

oyle yada boyle max olarak 300kusure kadar indirdiler, 3-5 ay ucretsiz tanimladilar ve yola devam....

ozetle: suan anliyorum ki o hatayi yaparak kodu kullanmasaydim bende suan 85ten devam edecektim.

100 lira oduiyorum diyenle 85likler ayni planla odeme yapiyolar, birinde kdv alinmiyor o kadar. onunda taktigini verirdim ama 15 lira icin benim durumuma durup komple bu fiyatlardan olursunuz diye konuya girmiyorum

eger yolunu yordamini bilen biri var ve numarasini bizimlede paylasirsaniz cok cok memnun olurum. uzun vadede cok farkeder. dm dende yzabilirisniz. simdiden tsk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri