110 gözüküyor vergiBende ürün fiyatı 878+ 264 TL vergi gösteriyor sizde farklı mı?
Sipariş özeti tarafını atabilir misiniz?110 gözüküyor vergi
GARANTİ BİTTİĞİ İÇİN OLABİLİR Mİ İNANILMAZ ZEKİ DOSTUM?creativ almayın destek 2 yılsonra çöp.
G3 bu kanka. Senin anakart Z690 ROG Extreme falan herhalde Anakarta kıyasla çok fark eder.Çok ileri seviye dac olmadıktan sonra bunlardan mucize beklemeyin, çoğunun performansı anakartınızınkine oldukça yakın oluyor.
Dawn pro bundan daha iyi dostum. G3 benim için tek alınır yönü scout modu oldu. Sadece müzik için asla almazdım.Ülkemizde işler karmakarışık olduğu için şüpheli olmanız normal. Moondrop Dawn Pro ile bunun arasında kaldım ses gurmesi olmadığım için bunu alıp geçeceğim sanırım.
Bu dediğiniz eskilerde kaldı. B450 Aorus Pro kullanıyorum. ALC4080 çıkmadan önceki en üst düzey anakart ses yongası olan ALC1220 kullanıyor. Ondan rahatlıkla daha iyi. Telefonda ise çok fark oluştu (telefon üst düzey).Çok ileri seviye dac olmadıktan sonra bunlardan mucize beklemeyin, çoğunun performansı anakartınızınkine oldukça yakın oluyor.
Bu ürünleri kimse müzik için değil. Müzik için ses kartı alan biri isen daha profesyonel kartlara yönelinir.Ben 1 yıldır kullanıyorum hep bu fiyatlardaydı. Sırf Scout modu için almıştım. Presonus kulaklığım ile güzel çalışsa da akg kulaklığımı güzel süremedi. Yine de fiyatı sebebiyle memnunum. Cep telefonu ile kullanacak arkadaşlar kablosunun dip kısmını cebinde bükmeyecek şekilde kullanmaya çalışmalarını öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dawn pro bundan daha iyi dostum. G3 benim için tek alınır yönü scout modu oldu. Sadece müzik için asla almazdım.
Tam tersine çoğu müzik için. Taşınabilir DAC'lar son zamanlarda çok yaygın. Bu ürün için konuşmuyorum.Bu ürünleri kimse müzik için değil. Müzik için ses kartı alan biri isen daha profesyonel kartlara yönelinir.
Müzik için ses kartı almak bir tutku bana kıyasla. Bu sekil DAC lar tercih etmem ben. Profesyonel ses kartı alır bilgisayardan dinlerim. Ki müzik işinde değilsen mantıklı değil gibi geliyor.Tam tersine çoğu müzik için. Taşınabilir DAC'lar son zamanlarda çok yaygın. Bu ürün için konuşmuyorum.