Tek sıkıntısı monitör kolu takamıyoruz demirler yüzünden
F80 var bende miss gibi duruyorTek sıkıntısı monitör kolu takamıyoruz demirler yüzünden![]()
Bu masadan mı var sizdeF80 var bende miss gibi duruyor
Bu masadan mı var sizde
bende de f80 var bu masadan almayı planlıyorum da cok sallanır mı masaya cok yaslanan birisiyim?
Bende de aynısı var sallanma 100 üzerinden 1 diyebilirim tamamen montaj hatası olduğunu düşünüyorum gayet güzel bi masaAlıntıyı görüntüle
Pandemi dönemi bu fiyata almıştım da çok kalitesizdi zangır zangır titriyordu ben pek tavsiye etmiyıorum.
Tek sıkıntısı monitör kolu takamıyoruz demirler yüzünden![]()
bende de f80 var bu masadan almayı planlıyorum da cok sallanır mı masaya cok yaslanan birisiyim?
Benim masa da öyleydi mikrofon kolu çok gevşek kalıyordu o tarz iskelet yüzünden. Plastik bir parça kesip araya koydum düz bi zemin oldu. Sanayi falan yakında bi tahta parçası kestirip koyabilirsin sen de.Tek sıkıntısı monitör kolu takamıyoruz demirler yüzünden![]()
Sendeki farkli.Alıntıyı görüntüle
Pandemi dönemi bu fiyata almıştım da çok kalitesizdi zangır zangır titriyordu ben pek tavsiye etmiyıorum.
Ben oturtamıyorum. Demirler tam oturtmuyorF80 var bende miss gibi duruyor
Alternatife yöneldim ben biraz dahaBenim masa da öyleydi mikrofon kolu çok gevşek kalıyordu o tarz iskelet yüzünden. Plastik bir parça kesip araya koydum düz bi zemin oldu. Sanayi falan yakında bi tahta parçası kestirip koyabilirsin sen de.