Xenoglossy00
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyleCrimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
Deluxe versiyonunu alacağım şimdi baya güzel oyundost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle![]()
Dost ve Enis videosu reklamlı açıklamaya bakın.dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle![]()
paylaşımlıdan oynasana hocam hikayeli oyuna 3 bin mi verilirDeluxe versiyonunu alacağım şimdi baya güzel oyun
Yemek yerken izlemek zevkli oluyor ne olursa olsunDost ve Enis videosu reklamlı açıklamaya bakın.
Bu fiyata 20 tane tavuk döner yemeyi tercih ederimdost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle![]()
Açık Dünya Aksiyon Macera türüne aşina ve seviyorsan witcher gibi vs (witcher rpg de kayıyor biliyom bunda rpg yok) oynanır indirim beklemeye değer mi oyunun başlangıç halini kaçırırsın sürekli güncellendiğini söylüyor herkes millet oyunun 200.saatinde en baştan her şeye hakimken sen bir şeyler değişirken adapte olman gerekebilirCrimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.