Crimson Desert alınır mı?

Reaksiyon skoru
48
Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.

Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle :D

dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle :D
Deluxe versiyonunu alacağım şimdi baya güzel oyun

Dost ve Enis videosu reklamlı açıklamaya bakın.

bence indirim bekle 80 dolar çok uçuk bu oyun için

Steamden 2800 TL ve üstü para vermeyin derim. eğer dış sitelerden key almak problem değilse (benim baya bi alışverişim var güvenilir site) steam key olarak Deluxe paketini 2300 TL ye kodla vs derken 2000 TL ye çözersiniz.

linki burda : https://www.eneba.com/tr/steam-crim...-steam-key-pc-middle-east-asia-oceania-africa

Kod olarak GGD10 kullanırsanız 2070 TL oluyo. birde kart servis ücretide eklenince deluxe paketi 2200 TL gibi civara geliyor. düz versiyonunu tam 2000 TL ye kapatabilirsiniz.

Bu fiyata 20 tane tavuk döner yemeyi tercih ederim :D

insanların baya övdüğünü duydum. oyunu bitirmek bile 300 saatten fazlası gerektiğini falan sölüyolar. çok dolu dolu olduğunu falan. indirim bitmeden parayı halledebilirsem dış siteden key olarak almayı planlıyorum. 2000 TL ye denk geliyor yukarda anlattığım gibi. inşallah hayal kırıklığı olmaz.

Açık Dünya Aksiyon Macera türüne aşina ve seviyorsan witcher gibi vs (witcher rpg de kayıyor biliyom bunda rpg yok) oynanır indirim beklemeye değer mi oyunun başlangıç halini kaçırırsın sürekli güncellendiğini söylüyor herkes millet oyunun 200.saatinde en baştan her şeye hakimken sen bir şeyler değişirken adapte olman gerekebilir

Geri