Crqkli windows 10 pro

direk crackli indirdiysen hiç bişey yapamazsın ınternetten normal ındırıp sonradan ya key alıcaksın yada CMD den bedava etkinleştiriceksın

Dostum biraz düzgün konuş lütfen, tavrını takın.
kusura bakma ama windows yavaşlar ram tüketimi artar oyunlarda drop girer bu nasıl saçma bişey bilerek korkutuyosunuz crackli windows kullanmak hiç bi olumsuz tarafı yoktur tabii ki önermiyoruz ama dediğiniz hiç bişey olmayacaktır tecrübelerime ve yaptığım 100lerce testten sonra bunu diiyorum siz neye dayanarak söylüyosunuz

kusura bakma ama windows yavaşlar RAM tüketimi artar oyunlarda drop girer bu nasıl saçma bişey bilerek korkutuyosunuz crackli windows kullanmak hiç bi olumsuz tarafı yoktur tabii ki önermiyoruz ama dediğiniz hiç bişey olmayacaktır tecrübelerime ve yaptığım 100lerce testten sonra bunu diiyorum siz neye dayanarak söylüyosunuz
Ben de zamanında kullandım, küçükken bilgisayarcı abim kurmuş. Tabi ben bilmiyorum o zamanlar. Ayrıca sorun yaşayan bir sürü arkadaşa da yardım ettim ve bazıları crack windows kullanıyordu orijinale geçince sorun çözüldü. Ben burada gidip CMD üzerinden bedava etkinleştirme ya da o tür bir şeyden bahsetmiyorum. Bedava orijinal iso varken adam gidip crackli iso kuruyor sonra niye böyle oldu diyor insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri