🔥İndirim Crucial 1x16GB DDR5 5200MHz CL42 999 TL; 2x8GB DDR5 4800MHz CL40 1124 TL Notebook RAM

Acer Nitro 5 AN515-58 laptop bilgisayarım için almayı düşünüyorum. Bilgisayarımın içinde Hynix'in 4800 Mhz 16 GB RAM'i var. Yanına ekstra olarak bu RAM'i alabilir miyim yoksa uyumsuzluk sorunları olur mu?

2 tane aldım teşekkürler neredeyse yarı fiyatına geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: frix
Sepette %10 ekstra indirimle birlikte an itibariyle fiyatı 899 TL.

İptal edip benim gibi baştan almaya çalışmayın. İptaldan sonra o hesaptan vermiyor

İptal edip benim gibi baştan almaya çalışmayın. İptaldan sonra o hesaptan vermiyor
899₺ olanı alıp önceki aldığınızı(999₺) parça geldikten sonra iade süreci başlatırsanız sorun çıkmaz heralde..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-intel-core-i5-12450hx-8gb-512gb-ssd-rtx-4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00006JU7J1?magaza=GTI Bilişim

buna uyarmı. 8+16 değilde 2 tane alıp 32gb yapmayı düüşünüyorum. gerçi daha laptobu almadık :D

bide 1den fazla vermiyor. yeni hesap açacaz illaki
bu adrese baktınız mı ? Daha hesaplı hepsiburadaya göre

Son düzenleme:
899₺ olanı alıp önceki aldığınızı(999₺) parça geldikten sonra iade süreci başlatırsanız sorun çıkmaz heralde..

bu adrese baktınız mı ? Daha hesaplı hepsiburadaya göre
taksit kanka. vade farksız 9 taskitle aldım bide 2500lira maxipuan aldım. bi sebebi var :D

100 lira içinde uğaşmam 1 tane daha alırım :DD 32 gb ram olur

10 tane aldıktan sonra düşmesi üzücü oldu, 899'dan 2 tane daha aldım EyvAllah

2 tane 999 dan sipariş vermiştik. 2 tane 899 dan verdim. ilk ikisini mağazadan iade ederim. ben firmaların 'çok yakın zamanda' indirim yapması sonrası aradaki farkı iade etmesi taraftarıyım. vatanda böyle bir uygulama olmadığından kendimiz yapıcaz.

2 tane 999 dan sipariş vermiştik. 2 tane 899 dan verdim. ilk ikisini mağazadan iade ederim. ben firmaların 'çok yakın zamanda' indirim yapması sonrası aradaki farkı iade etmesi taraftarıyım. vatanda böyle bir uygulama olmadığından kendimiz yapıcaz.
herkes amazon olamaz bro. 50 lira için uğraşmam ortalama 850 ye geldi :D

Geri