Benim adata ramler kargoda ama iade ettirecek kadar değer mi aradaki fark sizce ya da forumda görmüştüm bu iki rame de oc yapabilir miyim?Çip. Ballistix'in çipleri çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eşit sayılırlar.
OC yapacaksan değer. XPG'ye çok OC yapabileceğini sanmıyorum.Benim adata ramler kargoda ama iade ettirecek kadar değer mi aradaki fark sizce ya da forumda görmüştüm bu iki rame de oc yapabilir miyim?
Değmez çok bi fark yok sadece arkadaşın dediği gibi kalite farkı varBenim adata ramler kargoda ama iade ettirecek kadar değer mi aradaki fark sizce ya da forumda görmüştüm bu iki rame de oc yapabilir miyim?
1650 süpere bütçem yetmiyor bütçem max 1800Micron E die var ballistixte yani çok iyi. adata dediğin sanırım D30. Çöp o. ekran kartı olarak bütçe nedir? galax 1650S alınabilir.
1650S 1700?.Değmez çok bi fark yok sadece arkadaşın dediği gibi kalite farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1650 süpere bütçem yetmiyor bütçem max 1800
Akakçede 1800 lerde1650S 1700?.
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com