Crucial ballistix 8gb

Ydnn39

80+
Reaksiyon skoru
12
Başlıktada belirttiğim üzere crucial ballistix 8gb 3000 mhz ram e sahibim 16 gb a yükseltmek istiyorum aynı ram 370 tl şu an bunun yerine aynı mhz de 8gb ram alsam uyumlulukta sıkıntı olurmu herhangi bir sıkıntı yaratırmı

Aynı mhz ve aynı cl değerine sahipse çok yüksek ihtimalle çalışır.

Cl değeri nedir biraz açarmısın acaba

CL demek gecikme süresi demektir. CL ne kadar düşükse o kadar iyidir.
Mesela şu linkteki ramın açıklasamasında CL 16 yazıyor. Her ramde bu bilgi verilir. Sen de senin ramının modeline

Yalnız senin ramın CL 15 yani biraz daha pahalı olacaktır, çünkü gecikme süresi düşük ve dolayısıyla daha performanslı. Bu sebeple gidip 300 TL ye alacağın CL 16 ramlerle uyuşmazlık yapabilir. Tavsiyem ramının aynısından alman yönünde olur. Diğer CL15 ramler de hemen hemen senin ramının fiyatındadır.

Tepki süresi ne kadar düşük olursa o kadar hızlı tepkime verir. Cl değerini öğrenmek için ram in tam modelini öğrenmen gerekir kutusu duruyor ise üzerinde yazar .

CL demek gecikme süresi demektir. CL ne kadar düşükse o kadar iyidir.
Mesela şu linkteki ramın açıklasamasında CL 16 yazıyor. Her ramde bu bilgi verilir. Sen de senin ramının modeline

Yalnız senin ramın CL 15 yani biraz daha pahalı olacaktır, çünkü gecikme süresi düşük ve dolayısıyla daha performanslı. Bu sebeple gidip 300 TL ye alacağın CL 16 ramlerle uyuşmazlık yapabilir. Tavsiyem ramının aynısından alman yönünde olur. Diğer CL15 ramler de hemen hemen senin ramının fiyatındadır.
Ben de aynısını almayı düşünüyorum zaten teşekkürler yardımlarınız için

Ramın kaç mhz ve cl değerine sahip?Aynı değerlere sahip ise sıkıntı çıkaarmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,766
Üyeler
188,163
Son üye
Vozaa
Geri