Crucial BX500 Acil

Benimki aylık %1 civarında düşüyor. Alalı 9 ay olacak.
Anlık değerler, ısı 38 derece
Alıntıyı görüntüle
Çalıştığı saat+ sağlık + ısınma görüyorsun haylada inatla öneriyorsun yaşayanlar var alanların yarısı pişman !
mangal gibi yanıyor malesef (1).webp

Ayrıca fiyatına göre bencede sağlığı vs çok iyi arkadaşlar

Ben iyisiyle kötüsüyle uzun uzun açıklıyorum sebeplerimi.
"wwoğğğaaa alınmaaz heeğğğe leeeş" demiyorum.
Sen ne öneriyorsun?
bana kaldıysa wd öneririm Samsung. Ha bu arada garantiye vereceğime sinirden fırlattım işlerimi yapamadım için. pişmanmıyım hayır. paramın karşılığını alamadıkdan sonra ne anlamı var ?

bana kaldıysa wd öneririm Samsung. Ha bu arada garantiye vereceğime sinirden fırlattım işlerimi yapamadım için. pişmanmıyım hayır.
WD Samsung diyorsunuzda çok pahalı

bana kaldıysa wd öneririm Samsung. Ha bu arada garantiye vereceğime sinirden fırlattım işlerimi yapamadım için. pişmanmıyım hayır.
O zaman "Eğer bütçede EVO seviyesine çıkılabiliyorsa, EVO alınabilir" yorumumu okumuş olmana rağmen niye agresif yapıyorsun?
Ben iyi-kötü ayırmadan olanları yazıyorum, sen sadece karalama/kötüleme yapmaya çalışıyorsun.
Yani bütçe/öneri vs. yok senin yorumunda.
"almaaaa" diye bağırıyorsun hep, başka bir şey değil.

WD Samsung diyorsunuzda çok pahalı
bx500 alırsan pişmanlık yaratır benden söylemesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman "Eğer bütçede EVO seviyesine çıkılabiliyorsa, EVO alınabilir" yorumumu okumuş olmana rağmen niye agresif yapıyorsun?
Ben iyi-kötü ayırmadan olanları yazıyorum, sen sadece karalama/kötüleme yapmaya çalışıyorsun.
Senle bi kez sorunum yok. anlaşıyla karşılarsın 7/24 aralıksız sırf bu ssd yi sabahına gecemi kattım aldım eee sonra karşılını alamadım ha bidada önermem bu ssd yi ! para kazanmak zor. ben sadece almasın diye şey attım.

Hocam açıkçası verdiğimiz parada diğer ssd lere göre çok uygun yani gidipde aşırı iyi bir şey bekleyemezsin eğer oyunda donma vs yapmıyorsa sıkıntı değil benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeye göre önerir misiniz? hocam oyunlarda bir skıntı yaşarmıyım

Senle bi kez sorunum yok. anlaşıyla karşılarsın 7/24 aralıksız sırf bu SSD yi sabahına gecemi kattım aldım eee sonra karşılını alamadım ha bidada önermem bu SSD yi ! para kazanmak zor. ben sadece almasın diye şey attım.
Benim de seninle kişisel sorunum yok. Ama sürekli karşı karşıya gelmekten sıkıldım.

Hocam açıkçası verdiğimiz parada diğer SSD lere göre çok uygun yani gidipde aşırı iyi bir şey bekleyemezsin eğer oyunda donma vs yapmıyorsa sıkıntı değil benim için
Bütçeye göre önerir misiniz? hocam oyunlarda bir skıntı yaşarmıyım
Ben SSD'yi Kasım ayında aldım. Haziran'ın ortalarına kadar da tek birim olarak kullandım.
Sistem - oyun - yazılım vs. tüm her şey sadece bu SSD içindeydi. Bugüne kadar hiç hata yaşamadım.
Performans sorunum olmadı. Şu an sistemde 4 depolama birimim var, bir çok oyunu hala BX500'de tutuyorum, çünkü hızlarından memnunum.
Bütçe varsa indirimden SX8100 M2 almanı öneririm, 599 TL'den satılıyor. 512 GB (3500-3000 mb/s) Bütçen yoksa başka SSD bakabilirsin.
İçin rahat etmeyecekse, diğer üyelerden diğer markalardan da öneriler al incele.
Ben kendi kullanıcı deneyimlerimi söylüyorum. Crucial'den para falan almıyorum.
Ben aldım, memnunum. Hiç sorun yaşamadım, yarı yolda kalmadım. Aldığım için pişman değilim, sebeplerini de görseller ekleyerek detaylıca açıkladım.

O zaman bx 500 240gb yerine wd green 240gb mı önerirsiniz
WD Green kullanıyorum problemi yok yaklaşık 2 yıldır ve 12TB'dan fazla veri yazdım sağlığı %4 azaldı.

Geri