Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s 1.210,60 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

arbeg

80+
Reaksiyon skoru
23

Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s 1.210,60 TL​

51k5wAFZgFL._AC_SL1500_.jpg

Son düzenleme:
Screenshot_2023-05-02-20-24-30-361-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Hocam sepete ekleyip alışverişi tamamla dediğinizde yazan rakamı ekleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prime var hocam
Doğru, şimdi fark ettim. Amazon Yurt Dışında Prime'ın kargo karşılama olayı değişik cidden. Çoğunlukla üçüncü parti satıcılar destekliyor, az bir kısmı kargo ekliyor. Amazon Germany olanlarda ise kargo ekleniyor. Asıl kendi bünyesinde yapılan bir satışta kargonun ücretsiz olmasını beklerdim.

Teşekkürler düzelttim hocam.

Hocam dram olayı tam olarak nedir SSD'lerdeki? Böyle kabaca anlatır mısınız rica etsem.
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.

Teşekkürler düzelttim hocam.

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.
Teşekkür ederim hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,412
Üyeler
185,094
Son üye