bu ram takip et. diğer arkadaş iptal ederse stok düşer diye tahmin ediyorumABİ ALLAH RIZASI İÇİN ALLAHINI SEVEN ÜZERİME DDR5 RAM ATSIN BULAMIYORUM ALAMIYORUM STOK BİTİP DURUYOR YETİŞEMİYORUM SİSTEM NERDEYSE TAMAM TAKACAK RAM YOK.
yakın zamanda düşecek gibi değil@eleqtr bekle düşecek
Micronlar cl36 ya kadar düşüyor sanırım. OC bilenler rahatlıkla düşürebilir.reis ramlar cl38 sanıyordum cl48 çıktı haberin olsun
tamam ram zam geldi falan da ofis ramı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cl48 ofis rami
düşmüyor yakalayamıyorum heryerde sepete de ekledim evren almamı istemiyor sanırım@eleqtr bekle düşecek
bbende bu ramin 5600mhz cl46 olan vardı maks 6000mhz cl40 indirdim arada hata ekranı veriyordu cl42 kadar rahat geliyor.Micronlar cl36 ya kadar düşüyor sanırım. OC bilenler rahatlıkla düşürebilir.
Bırak iade etsinler, ram bulmuşlar bu zamanda beğenmeyen almasın. Herkes alsın diye az aldım yok gereksiz iş yapmışım, bir sonraki stok gelirse hepsini yekten çekicem.Micronlar cl36 ya kadar düşüyor sanırım. OC bilenler rahatlıkla düşürebilir.
maks fark edeceği 5 ya da 10 fps, kaldı ki x3d işlemcilerde pek fark olmuyor.reis ramlar cl38 sanıyordum cl48 çıktı haberin olsun
tamam ram zam geldi falan da ofis ramı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cl48 ofis rami
Bende aldım zaten. 6k ya imkansız cl50 bile olsa alırım. 1 seneden fazla sürebilir bu durum zaten.Bırak iade etsinler, ram bulmuşlar bu zamanda beğenmeyen almasın. Herkes alsın diye az aldım yok gereksiz iş yapmışım, bir sonraki stok gelirse hepsini yekten çekicem.
paylaşım için teşekkürler...Bırak iade etsinler, ram bulmuşlar bu zamanda beğenmeyen almasın. Herkes alsın diye az aldım yok gereksiz iş yapmışım, bir sonraki stok gelirse hepsini yekten çekicem.
2. elde kovalayabilirsin geçen hafta 5400'e Kingston Beast 32GB 5600 mhz cl36 yakaladım benABİ ALLAH RIZASI İÇİN ALLAHINI SEVEN ÜZERİME DDR5 RAM ATSIN BULAMIYORUM ALAMIYORUM STOK BİTİP DURUYOR YETİŞEMİYORUM SİSTEM NERDEYSE TAMAM TAKACAK RAM YOK.