Neler Yeni

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

aliyldsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Yıldız
Laptop için DDR4 8GB 3200MHZ CL22 Değerinde internet üzerinden bir ram satın aldım fakat ram bu şekilde siyah ve "Assembled in Mexico" yazıyor sizce durum nedir iade etmem gerekir mi ?

Ekler

• IMG_20221006_175310.jpg
    IMG_20221006_175310.jpg
    245.3 KB · Hit: 199

Furkanozr

80+ Silver
Yok hocam normal bir durum amazon.com dan kontrol ettim bazı kişilere de bu üretim gelmiş bazılarına china bazılarına malaysia gelmiş değişiyir normal orjinaldir yani

Hasan344

80+ Gold

MYSTIC

80+ Silver
Ne alaka?

Bir sıkıntı yok gibi hocam.
Benim bulmam 5 dakikami falan aldı.Once translateden çevirdim çünkü önümde İngilizce bir yazı var.Neyse...Ardindan Google arama çubuğuna "crucial assembled in mexico" yazdım.İngilizce forumlar çıktı.Biraz okudum ve birkaç kişinin "Crucial does have Mexico plant/distribution etc.(bu sadece bir örnektir) gibi şeyler dediğini fark ettim.Bence senin "Sıkıntı yok GİBİ hocam" mesajından 1000 kat daha yararlı.İste bu kadar basit yani.Sunu yapmayıp buraya soruyorlar ya çıldırıyorum.Hadi adam İngilizce bilmesin,5 değil 15 dakikasını alır.

Hasan344

80+ Gold
Benim bulmam 5 dakikami falan aldı.Once translateden çevirdim çünkü önümde İngilizce bir yazı var.Neyse...Ardindan Google arama çubuğuna "crucial assembled in mexico" yazdım.İngilizce forumlar çıktı.Biraz okudum ve birkaç kişinin "Crucial does have Mexico plant/distribution etc.(bu sadece bir örnektir) gibi şeyler dediğini fark ettim.Bence senin "Sıkıntı yok GİBİ hocam" mesajından 1000 kat daha yararlı.İste bu kadar basit yani.Sunu yapmayıp buraya soruyorlar ya çıldırıyorum.Hadi adam İngilizce bilmesin,5 değil 15 dakikasını alır.
Bende zaten internete bakıp dedim crucial ram mexico yazdım ve önüme birsuru bu konu ile ilgili site çıktı yani bilmeden konuşma o yüzden öyle soyledim.

soilobi

80+
Peki bu forumun amacı ne sizce ? İnsanlara yardımcı olmak değil mi?Gereksiz agresiflik yapıyorsunuz

MYSTIC

80+ Silver
Bende zaten internete bakıp dedim crucial ram mexico yazdım ve önüme birsuru bu konu ile ilgili site çıktı yani bilmeden konuşma o yüzden öyle soyledim.
O zaman "Sıkıntı yok gibi" yazmayacaksin."Sıkıntı yok" yazacaksın.Madem araştırdın,kesin bir cevap ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu forumun amacı ne sizce ? İnsanlara yardımcı olmak değil mi?Gereksiz agresiflik yapıyorsunuz
Tabii ki insanlara yardımcı olmak.Diger insanları uğraştırmak değil.Googledan bulunabilecek şeylerin buraya konu olarak yazılmasına gerek yok.

Hasan344

80+ Gold
O zaman "Sıkıntı yok gibi" yazmayacaksin."Sıkıntı yok" yazacaksın.Madem araştırdın,kesin bir cevap ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ki insanlara yardımcı olmak.Diger insanları uğraştırmak değil.Googledan bulunabilecek şeylerin buraya konu olarak yazılmasına gerek yok.
Cidden kendi yazdığını bile anlamıyorsun ve sırf üste çıkmak için bana saçma sapan cevaplar veriyorsun. İlk yazdığın mesajı oku ondan sonra gel insanlarla tartış.

lydran

80+
Boş Yapıyorsun, Forumun Amacı Bilinmeyenleri Bilgilendirmek. O baktığın İngizilce Forumlarda Bu Sayede Oluşuyor Ya Hani,

İlk Defa Forumda Bilgi Konusu Açıldı Diye Linçleyen Görüyorum.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
BURAYA SORACAĞINA ONCE GİT TRANSLATEYE ÇEVİR.
İnsanlar sormazsa forumun ne anlamı kalır internette aratmak yerine burda daha fazla bilgi edinerek sorun çözülüyor sen belli ki hayatında ilk defa forum kullanıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom