Neler Yeni

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam amazon dan bu ürünün yorumlarına baktığımda hiç kimseye siyah olanı göndermişler
Anlatamadım sanırım ama sahte ram diye bir şey ya olmaz ya da zamanında bir kere falan olmustur. En yuksek ihtimal bozuk çiplerin toplanıp boarda tekrar lehimlenmesi ki bunun izi elbet olur üzerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen ben siyah crucial RAM ile ilk kez karşılaşmadım

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
ram siyah labilirr sıkıntı yk

aliyldsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Yıldız
Anlatamadım sanırım ama sahte ram diye bir şey ya olmaz ya da zamanında bir kere falan olmustur. En yuksek ihtimal bozuk çiplerin toplanıp boarda tekrar lehimlenmesi ki bunun izi elbet olur üzerinde

Şahsen ben siyah crucial RAM ile ilk kez karşılaşmadım
Ben laptop da ilk kez karşılaştım içimde şüphe kalacağına iade etmek daha mantıklı geldi tam uyumlu değildi

Hocam amazon dan bu ürünün yorumlarına baktığımda hiç kimseye siyah olanı göndermişler
Bende fark ettim yok

Buradan alabilirsiniz hem uygun hem güvenilir
Hocam satıcıya sordum da bu şekilde bir bilgi verdi siz ne düşünüyorsunuz acaba dual çalışır mı ama çalışır bence bu Kingston

Ekler

• Screenshot_2022-10-07-13-58-52-218_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-10-07-13-58-52-218_trendyol.com.jpg
    310.2 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

Furkanozr

80+ Silver
Ben laptop da ilk kez karşılaştım içimde şüphe kalacağına iade etmek daha mantıklı geldi tam uyumlu değildi

Bende fark ettim yok

Hocam satıcıya sordum da bu şekilde bir bilgi verdi siz ne düşünüyorsunuz acaba dual çalışır mı bence bu Kingston
Marka farklı olması farketmiyor hocam zaten Kingston en iyi ram markalarından biri dual channel olarak çalışacaktır

aliyldsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Yıldız
Marka farklı olması farketmiyor hocam zaten Kingston en iyi ram markalarından biri dual channel olarak çalışacaktır
Tamamdır hocam iade tamamlansın bunu alacağım. Satıcısı Elmacık daha önce bir alışverişiniz oldu mu güvenilir geldi bana değerlendirmelerinden dolayı

Furkanozr

80+ Silver
Tamamdır hocam iade tamamlansın bunu alacağım. Satıcısı Elmacık daha önce bir alışverişiniz oldu mu güvenilir geldi bana değerlendirmelerinden dolayı
Daha önce alışveriş yapmadım ama satıcı güvenilir hocam hepsiburada da mağazası var

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Forumun amacı zaten bilgisiz insanları bilgilendirmek. 5 dakika arat bulursun gibi sözcükler söylemek değildir. Onu yapmak benim için zaten çocuk oyuncağı yaparken kaynakta bırakıyorumki alacak insanda okusun ki ona göre hareket etsin. :D:cool:

Top Bottom