Neler Yeni

CryEngine 3 ( Oyun Ve Web )

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
CryEngine 3

Bugün sizlere CryEngine3 nedir,nasıl kurulur, eğitimleri nelerdir birlikte inceleyeceğiz.

Öncelikle CryEngine-3 nedir ondan bahsedelim

CryEngine-3 Nedir?

CryEngine-3,Crytek firması tarafından 2009 yılında kurulmuş olan bir oyun motorudur.

CryEngine-3'ü Nasıl İndirebilirim?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız

CryEngine-3'ü Nasıl Kurulur?

Yukarıda belirttiğim linkten indirme işlemini başlattıktan sonra internet hızınıza bağlı olarak bir kaç dakika içerisinde inecektir.

Dosyamızın indirme işlemi tamamlandıktan sonra tarayıcınızda alt kısımda yukarıdaki gibi gözükecektir.Üzerine tıklayarak çalıştıralım.

Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra önümüze yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir.Burada install butonuna tıkladıktan sonra gerekli materyaller yüklenecektir.

Ardından önümüze yukarıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Burada "create project" yeni proje oluştur diyerek işlemlerimize başlıyoruz.

Gerekli kurulumları yaptık ve projemizi oluşturmaya başladık.Şimdi eğitim setlerini inceleyelim.

CryEngine-3 YouTube Dersleri

CryEngine Eğitim #CryEngine-3

[ame="[MEDIA=youtube]nSksCIQ0zbs[/MEDIA]"]İncelemek için tıklayınız. [/ame]

Ömer Bulut #CryEngine-3

İncelemek için tıklayınız.

Kolay Web Tasarım #CryEngine-3

Tayyip Turgut #CryEngine-3

Abdü #CryEngine-3

BERKMENO #CryEngine-3

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
CryEngine 4-5 varken niye özellikle 3? Bir de UE4/5 gibi genel açıdan çok daha güçlü oyun motorları varken neden CryEngine?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CryEngine 4-5 varken niye özellikle 3? Bir de UE4/5 gibi genel açıdan çok daha güçlü oyun motorları varken neden CryEngine?
@Gry
Merhaba , Dostum!

CryEngine-3 Çok Yer Kaplamayan Küçük Bir Dosyalama Programı Bu Konu , CryEngine-3 Eski Bir Program Biliyorum Bende Lakin. " Sistemleri Yetemeyen " Arkadaşlara Paylaştığım Dostum Konuyu Açma Sebebim Bu Zaten Benim Bazı Konular Da " Sistem Yetersiz " Olan Arkadaşlara Yardım Etmem.. Belki Bu Şekilde " Oyun Yapacak Arkadaşlara " Küçük Bir İlham Vermekti. Dostum..

İyi Forumlar Dilerim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,804
Üyeler
165,075
Son üye
elmasbreder
Top Bottom