S C O
80+ Bronze
Dahası
CryEngine 3
Bugün sizlere CryEngine3 nedir,nasıl kurulur, eğitimleri nelerdir birlikte inceleyeceğiz.
Öncelikle CryEngine-3 nedir ondan bahsedelim
CryEngine-3 Nedir?
CryEngine-3,Crytek firması tarafından 2009 yılında kurulmuş olan bir oyun motorudur.
CryEngine-3'ü Nasıl İndirebilirim?
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirmek için tıklayınız
CryEngine-3'ü Nasıl Kurulur?
Yukarıda belirttiğim linkten indirme işlemini başlattıktan sonra internet hızınıza bağlı olarak bir kaç dakika içerisinde inecektir.
Dosyamızın indirme işlemi tamamlandıktan sonra tarayıcınızda alt kısımda yukarıdaki gibi gözükecektir.Üzerine tıklayarak çalıştıralım.
Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra önümüze yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir.Burada install butonuna tıkladıktan sonra gerekli materyaller yüklenecektir.
Ardından önümüze yukarıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Burada "create project" yeni proje oluştur diyerek işlemlerimize başlıyoruz.
Gerekli kurulumları yaptık ve projemizi oluşturmaya başladık.Şimdi eğitim setlerini inceleyelim.
CryEngine-3 YouTube Dersleri
CryEngine Eğitim #CryEngine-3
[ame="[MEDIA=youtube]nSksCIQ0zbs[/MEDIA]"]İncelemek için tıklayınız. [/ame]
Ömer Bulut #CryEngine-3
İncelemek için tıklayınız.
Kolay Web Tasarım #CryEngine-3
Tayyip Turgut #CryEngine-3
Abdü #CryEngine-3
BERKMENO #CryEngine-3
Bugün sizlere CryEngine3 nedir,nasıl kurulur, eğitimleri nelerdir birlikte inceleyeceğiz.
Öncelikle CryEngine-3 nedir ondan bahsedelim
CryEngine-3 Nedir?
CryEngine-3,Crytek firması tarafından 2009 yılında kurulmuş olan bir oyun motorudur.
CryEngine-3'ü Nasıl İndirebilirim?
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirmek için tıklayınız
CryEngine-3'ü Nasıl Kurulur?
Yukarıda belirttiğim linkten indirme işlemini başlattıktan sonra internet hızınıza bağlı olarak bir kaç dakika içerisinde inecektir.
Dosyamızın indirme işlemi tamamlandıktan sonra tarayıcınızda alt kısımda yukarıdaki gibi gözükecektir.Üzerine tıklayarak çalıştıralım.
Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra önümüze yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir.Burada install butonuna tıkladıktan sonra gerekli materyaller yüklenecektir.
Ardından önümüze yukarıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Burada "create project" yeni proje oluştur diyerek işlemlerimize başlıyoruz.
Gerekli kurulumları yaptık ve projemizi oluşturmaya başladık.Şimdi eğitim setlerini inceleyelim.
CryEngine-3 YouTube Dersleri
CryEngine Eğitim #CryEngine-3
[ame="[MEDIA=youtube]nSksCIQ0zbs[/MEDIA]"]İncelemek için tıklayınız. [/ame]
Ömer Bulut #CryEngine-3
Kolay Web Tasarım #CryEngine-3
Tayyip Turgut #CryEngine-3
Abdü #CryEngine-3
BERKMENO #CryEngine-3