Alight
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Sadece bu oyunda mı?Merhabalar , oyunu oynarken silah ve arabada bazen ise map'in bazı yerlerinde gri tonda renk'ler çıkıyor , örnek verirsem , silahın asıl rengi siyah ama bende gri tonda. Yardım ederseniz sevinirim.
dosya doğrulama yaptınmıMerhabalar , oyunu oynarken silah ve arabada bazen ise map'in bazı yerlerinde gri tonda renk'ler çıkıyor , örnek verirsem , silahın asıl rengi siyah ama bende gri tonda. Yardım ederseniz sevinirim.
evet sadece bu oyunda oluyor bf 1 de oyniyorum ama bu sorun onda hiç yaşamadım , inşallah.Sadece bu oyunda mı?
HDMI yada DP kablosu hangisiyse kontrol et. Driverleri kontrol et. Umarım sadece bu oyuna özel birşeydir. Monitörde sıkıntı yoktur inşallah.
Bu arada Remastered ekran kartını zorluyor mu ?
hayır yapmadımdosya doğrulama yaptınmı
normal crysisi yukleyip blackfire's modla oynasan daha iyi kardeşim.evet sadece bu oyunda oluyor bf 1 de oyniyorum ama bu sorun onda hiç yaşamadım , inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır yapmadım
Alıntıyı görüntüle ekran kartı 51 derecede çalışıyor
sistem özellikleri neler gücü yetmiyor diye olabilir yada yüklerken bir an internet kesilmiştir diye yüklememiştir sil yükle yapMerhabalar , oyunu oynarken silah ve arabada bazen ise map'in bazı yerlerinde gri tonda renk'ler çıkıyor , örnek verirsem , silahın asıl rengi siyah ama bende gri tonda. Yardım ederseniz sevinirim.
onu nasıl yapabilirim , sadece remastered gözüküyor kütüphanede.normal crysisi yukleyip blackfire's modla oynasan daha iyi kardeşim.
ekran kartı rx 570sistem özellikleri neler gücü yetmiyor diye olabilir yada yüklerken bir an internet kesilmiştir diye yüklememiştir sil yükle yap
sen iyisi sil yükle yap veya tüm grafik ayarlarını dene önce düşük sonra orta sonra yüksek sonra crysıs sın dalga geçtiği grafik ayarını deneonu nasıl yapabilirim , sadece remastered gözüküyor kütüphanede.
ekran kartı rx 570
ram 16
işlemci r5 3500