Neler Yeni

Crysis ve serisi alınır mı?

Road of Death

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Berat
Merhabalar, sosyal medya üzerinde Crysis'i çok gördüm gerek grafikleri gerekse seslendirmesi bakımından oldukça övülen bir oyun fakat grafiklerinin bu kadar kaliteli gözükmesine rağmen sistem gereksinimleri çok az kalıyor optimizasyonu mu çok iyi anlamadım bende alıp almamak üzerine çok arada kalıp foruma yazmak istedim

melkorr

80+
Merhabalar, sosyal medya üzerinde Crysis'i çok gördüm gerek grafikleri gerekse seslendirmesi bakımından oldukça övülen bir oyun fakat grafiklerinin bu kadar kaliteli gözükmesine rağmen sistem gereksinimleri çok az kalıyor optimizasyonu mu çok iyi anlamadım bende alıp almamak üzerine çok arada kalıp foruma yazmak istedim
oyun en çok övündüğü nokta zaten bizim oyunumuzu her pc acamaz sloganı ama oyun güzel al oyna

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
alınır baya sevdıgım fps hıkayelı oyun 3ün grafıklerı efsane bu arada su yılda cıksa grafıklerı hala oha cok ıyı derler o derece ama sıstem ıstıyor bıraz 1 2 o kadar ıstemıyor en yuksekde

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Remastered warhead creysis 2 creysis 3 almalısın ama sırası ile git baya hikayenin içinde olacaksin ben hala nomadin ölmediğine inanıyorum ve 3u tekrar tekrar oynuyorum ;)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Çıktığı yıla nazaran iyi bir grafiklere sahipti.
Alınır, ben indirimlerde serisini alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berk
Reddit
u/xeonwastakenwastaken
alınır, hala gideri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sloganı ilk kez duydum fakat sistem gereksinimleri oldukça düşük
düşük olmasına rağmen full ayarlarda açabilen bir pc bulunmadı :D

Top Bottom