Heves edip oynayabilir, bu arada yeni pp h.oNormal csyi oynamıyosan 2yi niye oynayasın ki?
Heves edip oynayabilir, bu arada yeni pp h.oNormal csyi oynamıyosan 2yi niye oynayasın ki?
Steam profilim yeni sayılmaz sslında.Heves edip oynayabilir, bu arada yeni pp h.o
Bu adamlar bişey dediğinde çıkıyor reis.Resmi duyuru gelene kadar bunlara şüpheyle bakın.
Podcast çünkü önemli olan konuşanın fikri.Bu tarz kanallar neden birbirine özeniyor fikri olan varmı kanalın arkada kullandığı video bile Sadece Enes, Neo Toprak gibi kanallarla aynı.
Yani işte podcast türü genel olarak hep bu tarz, ama sanıram ilk bir yabancı kanal bu tarzda podcast yapmıştı adını unuttum.Bu tarz kanallar neden birbirine özeniyor fikri olan varmı kanalın arkada kullandığı video bile Sadece Enes, Neo Toprak gibi kanallarla aynı.
AnladimÜcretsiz diye duyurdu valve.
İlk videodaki sızdıran arkadaş daha önceki işlerde başarılı olmuş. Bunda da tahminin doğru olacağı yani 14 Haziran'da çıkacaktır.CS 2 14 Haziran'da oyunculara sunulacakmış. Forumda konusu açılmamış sanırsam. Haber vereyim dedim.
Detaylar aşağıdaki shorts videosunda.
Oynamadığımı nerden çıkardın ? Tek oynadığım FPS cs değil sadeceNormal csyi oynamıyosan 2yi niye oynayasın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benlik problem yok ben dener hepinize anlatırım.
Benim de tek oynadığım oyun cs değil knkOynamadığımı nerden çıkardın ? Tek oynadığım FPS cs değil sadece
İlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.
Bende geleceğine kesinlikle inanıyorumxMajor'un da bitmesiyle birlikte tüm gözler artık CS2'ye çevrildi. Zaten CS2 tanıtım videolarında "Bu yaz geliyor" yazısı vardı. Mutlaka bu ay içerisinde çıkış yapacaktır. Tarih de bence %70 doğru.
Keşke isteyen CS:GO girebilse çünkü oyun işk çıktığında senin dediğin gibi sorunlar olacak bu süreçtede bildiğimiz oyundan devam ederdikİlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.