Neler Yeni

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
İlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.
Beta sürümü 1.5 aydır oynanıyor zaten.Çoğu şeyi fixli halde çıkartacaklardır bir kaç bug ve optimizasyon sorunu elbet olabilir ama oyun update olarak geldiğinde oynanabilir haliyle gelir.1-2 aya da %99 seviyelerine getirirler.Tahminen dust2 de gördükleri oyun içi kusurları diğer maplerde konfigüre edip 14 haziranda full olarak oyunculara sunacaklar.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Ben o gece oynar hemen bi inceleme konusu açarım kabul edersen tabi sevgili modcum.
FPS'te düşüklük olmaz umarım. Adam akıllı oynadığım tek oyun CS'ydi. Bugün itibariyle tam 1 senedir oynamıyorum. Bu bir işaret olmalı :D

CptSpork

80+ Bronze
Garip olan şey oyun limited-test sürecindeyken hiç gözle görülür bi yenilik getirmediler. En azından bi kaç map eklerler diye düşünüyodum o da yok. Bakalım bu ay içerisinde herkese çıkacak sürüm nasıl bir şey olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
FPS'te düşüklük olmaz umarım. Adam akıllı oynadığım tek oyun CS'ydi. Bugün itibariyle tam 1 senedir oynamıyorum. Bu bir işaret olmalı :D

Valla optimizasyon ile ilgili bi update yaptılar mı bilmiyorum. İlk çıktığında Unlost oynarken fpsin kötü olduğunu söylüyordu o kadar. Ama yine de benim küçük canavar 12100F'in oynatacağını düşünüyorumx
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah su kasa fiyatları artar

Kaç kasan var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garip olan şey oyun limited-test sürecindeyken hiç gözle görülür bi yenilik getirmediler. En azından bi kaç map eklerler diye düşünüyodum o da yok. Bakalım bu ay içerisinde herkese çıkacak sürüm nasıl bir şey olacak.

Bu sitedeki bilgi doğruysa CS 2'de Cobblrstone haritası var görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan güler
kapsüller indirime girmeden gelmesinnn

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Onurkotlutok05

80+ Gold
bir videoda 15 temmuz ile alakalı bir şey geçiyor 15 temmuzda çıkacak diyenler de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,437
Üyeler
160,847
Son üye
blueskytr