Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

İlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.
Beta sürümü 1.5 aydır oynanıyor zaten.Çoğu şeyi fixli halde çıkartacaklardır bir kaç bug ve optimizasyon sorunu elbet olabilir ama oyun update olarak geldiğinde oynanabilir haliyle gelir.1-2 aya da %99 seviyelerine getirirler.Tahminen dust2 de gördükleri oyun içi kusurları diğer maplerde konfigüre edip 14 haziranda full olarak oyunculara sunacaklar.

Ben o gece oynar hemen bi inceleme konusu açarım kabul edersen tabi sevgili modcum.
FPS'te düşüklük olmaz umarım. Adam akıllı oynadığım tek oyun CS'ydi. Bugün itibariyle tam 1 senedir oynamıyorum. Bu bir işaret olmalı :D

Garip olan şey oyun limited-test sürecindeyken hiç gözle görülür bi yenilik getirmediler. En azından bi kaç map eklerler diye düşünüyodum o da yok. Bakalım bu ay içerisinde herkese çıkacak sürüm nasıl bir şey olacak.

FPS'te düşüklük olmaz umarım. Adam akıllı oynadığım tek oyun CS'ydi. Bugün itibariyle tam 1 senedir oynamıyorum. Bu bir işaret olmalı :D

Valla optimizasyon ile ilgili bi update yaptılar mı bilmiyorum. İlk çıktığında Unlost oynarken fpsin kötü olduğunu söylüyordu o kadar. Ama yine de benim küçük canavar 12100F'in oynatacağını düşünüyorumx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah su kasa fiyatları artar

Kaç kasan var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garip olan şey oyun limited-test sürecindeyken hiç gözle görülür bi yenilik getirmediler. En azından bi kaç map eklerler diye düşünüyodum o da yok. Bakalım bu ay içerisinde herkese çıkacak sürüm nasıl bir şey olacak.

Bu sitedeki bilgi doğruysa CS 2'de Cobblrstone haritası var görünüyor.

bir videoda 15 temmuz ile alakalı bir şey geçiyor 15 temmuzda çıkacak diyenler de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri