Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Bu tarz kanallar neden birbirine özeniyor fikri olan varmı kanalın arkada kullandığı video bile Sadece Enes, Neo Toprak gibi kanallarla aynı.

Bu tarz kanallar neden birbirine özeniyor fikri olan varmı kanalın arkada kullandığı video bile Sadece Enes, Neo Toprak gibi kanallarla aynı.
Podcast çünkü önemli olan konuşanın fikri.

Yani işte podcast türü genel olarak hep bu tarz, ama sanıram ilk bir yabancı kanal bu tarzda podcast yapmıştı adını unuttum.

CS 2 14 Haziran'da oyunculara sunulacakmış. Forumda konusu açılmamış sanırsam. Haber vereyim dedim.

Detaylar aşağıdaki shorts videosunda.

İlk videodaki sızdıran arkadaş daha önceki işlerde başarılı olmuş. Bunda da tahminin doğru olacağı yani 14 Haziran'da çıkacaktır.

Normal csyi oynamıyosan 2yi niye oynayasın ki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benlik problem yok ben dener hepinize anlatırım.
Oynamadığımı nerden çıkardın ? Tek oynadığım FPS cs değil sadece

Ekler

• F036BD36-F4EA-4F05-BA58-EFE1DFEF2528.png
    F036BD36-F4EA-4F05-BA58-EFE1DFEF2528.png
    1.1 MB · Hit: 93
İlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.

Major'un da bitmesiyle birlikte tüm gözler artık CS2'ye çevrildi. Zaten CS2 tanıtım videolarında "Bu yaz geliyor" yazısı vardı. Mutlaka bu ay içerisinde çıkış yapacaktır. Tarih de bence %70 doğru.

İlk çıktığında birsürü bug, performans sorunu olacağı kesin. O yüzden çıktıkdan 5-6 ay sonra oynarım sanırım.

Dostum zaten şuan betadan çıkma sürecinde oyun. Belirli kişilere verdiler ki sorunları bize geri bildirim atsınlar düzeltelim diye. Yanan kelebek bıçağı, minigun gibi tarayan awp gibi buglar hepsi düzeltildi. Geri bildirimler sayesinde şuan oynanacak durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Major'un da bitmesiyle birlikte tüm gözler artık CS2'ye çevrildi. Zaten CS2 tanıtım videolarında "Bu yaz geliyor" yazısı vardı. Mutlaka bu ay içerisinde çıkış yapacaktır. Tarih de bence %70 doğru.
Bende geleceğine kesinlikle inanıyorumx

Keşke isteyen CS:GO girebilse çünkü oyun işk çıktığında senin dediğin gibi sorunlar olacak bu süreçtede bildiğimiz oyundan devam ederdik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri