Yardım CS 2 BIÇAK KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM.

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum.
Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler.
CSFloat diye bir site varmış. Bu site güvenilir midir acaba ? sattığım zaman param ne kadar sürede iade oluyor siteye ?
Sizce M9 bayonet katliam desenli ve kırmızı tartus eldiveni nasıl olur ?
İyi forumlar.

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum.
Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler.
CSFloat diye bir site varmış. Bu site güvenilir midir acaba ? sattığım zaman param ne kadar sürede iade oluyor siteye ?
İyi forumlar.
pirateswapta takas yapabilirsin istersen

İyi forumlar.
Csfloat UK tabanlı
kimliğini doğrula steamı bagla chrome eklentisini kur skinini sat. %2 komisyonu var 8 gün sonunda paran hesabına yatar istediğin skini alabilirsin

csfloat en güvenilir site şuan. paranı çektiğinde 1-3 gün arasında geliyor genellikle hatta 3 güne bile kalmıyor

csfloat en güvenilir site şuan. paranı çektiğinde 1-3 gün arasında geliyor genellikle hatta 3 güne bile kalmıyor
skinini paraya çevireceksen evet baya iyi ama satıp yenisini alacaksan buff accesin yoksa (çin kimliği) csfloat demirbaşlardan yani

Bynogameden sakin satma çok fazla komisyon kesiyor csfloatdan satabilirsin 8 günde gelir csfloat hesabına

Arkadaşlar kelebek ve el sargılarını satıp m9 bayonet ve tartus eldiven nasıl olur

skinini paraya çevireceksen evet baya iyi ama satıp yenisini alacaksan buff accesin yoksa (çin kimliği) csfloat demirbaşlardan yani
dediğin gibi buff avrupa meselesinden dolayı şuan tek seçeneğimiz her türlü csfloat. sat nakite dönüştür veya sat başka item al

Geri